Укр
Рус
Сухарі Випічка Російська кухня

Сухарі в духовці з маслом

( 4.5000 4 54 4 оцінки)

1055 - переглядів
45 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Сухарі в духовці з маслом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Приготуйте сухарики з маслом і безліччю ароматних спецій, які ви зможете використовувати для салату цезар, для горохового супу або в будь-яку іншу страву, що має сухарі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Сухарі в духовці з маслом" (на 100 грам)

  • Білки5.5 гр.
  • Жири8.9 гр.
  • Вуглеводи43.7 гр.
  • Калорії284 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування сухариків беріть хліб так би мовити «не першої свіжості», тобто вчорашній. Він набагато краще ріжеться, залишаючи кубики цілими. Розріжте скибочки хліба на квадратики будь-якого розміру, якому ви більше віддавайте перевагу. Але нарізування на квадрати байдуже, можна нарізати і прямокутниками або тонкою соломкою.

Крок - 1
02

Нарізаний кубиками хліб білий, сірий або чорний, який ви найбільше віддаєте перевагу, перекладіть в глибоку миску, щоб в подальшому зручно було його перемішати.

Крок - 2
03

До нарізанного хлібу додайте ароматні спеції: сушений базилік, сушений розмарин, орегано, сушений майоран, чебрець, сіль (її кількість можна зменшити або збільшити, в залежності від вашого смаку) і часниковий порошок. (Запропоновані деякі спеції ви можете замінити, або додати на свій смак).

Крок - 3
04

Кубики хліба зі спеціями полийте оливковим (рослинним маслом). Перемішайте всі інгредієнти, поки кожен шматочок хліба не покриється маслом і рівномірним шаром спецій. Оливкова олія допомагає розкритися спеціям і використовується в якості клею, щоб приправи не обсипалися.

Крок - 4
05

Висипте хлібні кубики на сухий лист. Розрівняйте кубики, щоб вони лежали в один шар, для рівномірного прожарювання. Розігрійте духовку до 175 градусів. Поставте деко з хлібом і готуйте близько 10 - 15 хвилин. Час приготування може залежати і від роботи різних видів духовки. Приблизно через кожні 5 хвилин перемішуйте, підсушений хліб, щоб він добре подрумянився з усіх боків.

Крок - 5
06

Готові сухарики з маслом повністю остудіть. Застосовуйте сухарики, приправлені ароматними спеціями в різні салати, супи або їх можна похрумтіти сидячи перед телевізором. Зберігайте сухарики в щільно закритій упаковці не більше 1-2 днів, тому що вони набагато смачніше, якщо щойно приготовані.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Чахохбілі - покроковий рецепт, фото 1 Чахохбілі 60 5 4 з 5 - детальніше -
Буріто з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з куркою 60 4 3 з 5 - детальніше -
Локшина удон з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Локшина удон з куркою 50 4 3 з 5 - детальніше -
Фріттата з кабачками - покроковий рецепт, фото 1 Фріттата з кабачками 45 4 3 з 5 - детальніше -