Укр
Рус
Сухарі Випічка Російська кухня

Сухарі в духовці часникові

( 4.5000 4 54 4 оцінки)

1089 - переглядів
40 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Сухарі в духовці часникові - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Якщо ви не знаєте куди використати залежаний хліб. Приготуйте сухарики в духовці часникові. Вони підійдуть до доповнення деяких страв або просто для швидкого перекусу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Сухарі в духовці часникові" (на 100 грам)

  • Білки5.7 гр.
  • Жири5.4 гр.
  • Вуглеводи44.7 гр.
  • Калорії257 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

На плиту встановіть невелику каструлю з антипригарним покриттям (можете використовувати невелику сковорідку). Розігрійте на невеликому вогні. Коли каструля розігрілася, покладіть в неї вершкове масло, розрізане на кілька шматків.

Крок - 1
02

Поки масло топиться в каструлі, займіться часником. Очистіть його від лушпиння. Сполосніть. Наріжте дрібними кубиками. Потім, коли масло в каструлі вже підтопилося і утворилася рідина, відведіть туди часник.

Крок - 2
03

Перемішайте часниково-вершкову масу до повного розчинення шматочків масла, загасіть вогонь і приберіть каструлю з плити. Не потрібно довго готувати часник в олії, він повинен тільки віддати свій аромат.

Крок - 3
04

Тепер приступайте до підготовки хліба. Краще брати вчорашній хліб або кілька днів полежавший, він буде менше кришитися і краще різатися, білий або темний - вирішувати вам. Розріжте хліб спочатку на скибочки товщиною близько 1-1,5 сантиметра. Ви можете зрізати скоринку з хліба, але це не обов'язково.

Крок - 4
05

Кожну скибочку розріжте на смужки, а потім на кубики однакового розміру, щоб всі сухарики приготувалися рівномірно і одночасно. Перекладіть нарізаний хліб в глибоку ємність. Полийте його часниковою заливкою.

Крок - 5
06

Ретельно перемішайте политі шматочки хліба, щоб кожен з них покрився заливкою рівномірно. Покладіть на деко силіконовий килимок. Висипаючи на нього шматочки хліба. Розрівняйте лопаткою або ложкою нарізаний хліб, щоб він був в один шар.

Крок - 6
07

Поставте деко в добре розігріту духовку. Готуйте сухарики при температурі 205 градусів близько 30 хвилин. Коли сухарики зарум'янилися з одного боку, вийміть деко з духовки і перемішайте їх. Поставте деко назад. Періодично перемішуйте сухарики, щоб вони придбали рівномірний красивий золотистий колір з усіх боків.

Крок - 7
08

Готові сухарики викладіть на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир. Дайте їм охолонути при кімнатній температурі. Рум'яні і ароматні сухарики подавайте до пива, використовуйте в салати або подавайте з гороховим супом. Приємного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп 30 6 2 з 5 - детальніше -
Зелений борщ з реберцями - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з реберцями 105 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Салат під шубою - покроковий рецепт, фото 1 Салат під шубою 65 4 3 з 5 - детальніше -
Бутерброд з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд з яйцем 45 2 3 з 5 - детальніше -