Укр
Рус
Сухарі Випічка Російська кухня

Сухарі на сковороді

( 4.6667 4 515 15 оцінок)

3114 - переглядів
45 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Сухарі на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Проста, нехитра і дуже популярна страва - сухарі на сковороді - це кулінарний винахід, який ніколи не втрачає своєї актуальності в будь-який час року і за будь-якого приводу. Смачні, хрусткі, ароматні сухарики, посмажені на сковороді - це швидкий варіант приготувати відмінний перекус, інгредієнт для багатьох салатів, добавку до перших страв або ж огарна закуска до пива. Також сухарики на сковороді можна зробити солодкими, що безсумнівно порадує і ласунів. Таке лакомство готується з елементарного набору інгредієнтів і займає лічені хвилини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Сухарі на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки5.6 гр.
  • Жири22.6 гр.
  • Вуглеводи37.5 гр.
  • Калорії396 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Пропонуємо вам один із способів приготування ароматних сухариків на сковороді, який ви обов'язково візьмете на озброєння. Для того, щоб приготувати смачні і ароматні сухарики на сковороді, вам потрібно всього якихось кілька хвилин і кілька простих інгредієнтів. В даному рецепті пропонуємо використовувати білий хліб для тостів. Отже, ріжемо його на шматочки, розміром приблизно 4х4 сантиметри. Ви можете вибрати відповідний для себе варіант нарізки, не обов'язково строго дотримуватися зазначеного розміру.

Крок - 1
02

Тепер займемося приготуванням ароматної суміші, яка задасть нашій страві смаку. Для цього в окрему ємність наливаємо оливкову олію і додаємо сіль, мелений перець, а також ароматні спеції: італійські трави і орегано.

Крок - 2
03

Часник чистимо від лушпиння і подрібнюємо. Це можна зробити ножем або ж за допомогою чеснокодавкі. Потім змішуємо разом всі ці інгредієнти до отримання однорідної ароматної суміші.

Крок - 3
04

У ємність зі спеціями кидаємо нарізаний хліб і гарненько перемішуємо все разом, щоб кожна скибочка хліба просочилася спеціями.

Крок - 4
05

Ну і переходимо до завершального етапу приготування ласощів. На вогонь ставимо сковорідку, кидаємо шматочок вершкового масла. Коли воно розтане, викладаємо просочені спеціями шматочки хліба і підсмажуємо їх на невеликому вогні протягом 7-10 хвилин, поки наші сухарики не підрум'яняться і не утвориться характерна хрустка скоринка.

Крок - 5
06

Через кілька хвилин ваші неймовірно ароматні сухарики будуть готові. Дайте їм трохи охолонути, і все, ласощі готові до вживання. Сухарі на сковороді виходять дуже смачними, апетитними на вигляд, приємно хрумтять і видають просто карколомний аромат. Така страва напевно сподобається всім членам вашої родини, а також гостям, в якому б варіанті їх не вживали. Приготувавши сухарики на сковороді і приправивши їх спеціями і часником, ви за кілька хвилин створите відмінну бстраву, ще раз переконавшись в тому, що все геніальне насправді просто.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками 60 7 3 з 5 - детальніше -
Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп 30 6 2 з 5 - детальніше -
Рисова каша - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша 30 4 2 з 5 - детальніше -
Овсяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Овсяна каша 25 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Жульєн з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн з печінки 50 4 3 з 5 - детальніше -
Суп харчо з яловичини з рисом - покроковий рецепт, фото 1 Суп харчо з яловичини з рисом 65 6 3 з 5 - детальніше -
Картопляні зрази з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Картопляні зрази з фаршем 70 4 3 з 5 - детальніше -
Плюшки на дріжджах - покроковий рецепт, фото 1 Плюшки на дріжджах 85 4 3 з 5 - детальніше -