Укр
Рус
Риба Другі страви Східна кухня

Суфле з риби


- переглядів
40 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Суфле з риби - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня, Американська кухня, Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати, Випікати

Посуд: Формочка

опис

Суфле з риби - смачна альтернатива традиційним смаженим і запеченим морепродуктам. В даному рецепті суфле готується з тріски, але ви можете вибрати іншу рибу на свій смак. Головне, щоб в ній було мало кісток, інакше ви витратите багато часу, виймаючи їх.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Суфле з риби" (на 100 грам)

  • Білки11.8 гр.
  • Жири8.7 гр.
  • Вуглеводи3.8 гр.
  • Калорії152 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Помістіть рибу в каструлю, залийте водою і відваріть до готовності. Варену тріску перекладіть на тарілку, остудіть і акуратно відокремте м'ясо від кісток.

Крок - 1
02

Приготуйте соус бешамель. У каструлі розтопіть вершкове масло. Додайте в масло борошно і перемішайте вінчиком.

Крок - 2
03

Коли суміш стане однорідною, продовжуючи мішати, влийте підігріте молоко. Посоліть і поперчіть за смаком. Додайте трохи мускатного горіха. Постійно помішуючи, варіть соус до загусання, а потім зніміть з плити. Бешамель готовий.

Крок - 3
04

Шматочки рибного м'яса пересипте в миску і залийте бешамелем. Перемішайте для рівномірного розподілу інгредієнтів.

Крок - 4
05

Яйця вимийте, просушіть і розділіть на жовтки і білки. Надішліть жовтки в загальну миску і перемішайте до однорідності.

Крок - 5
06

Твердий сир натріть на середній терці, додайте до решти продуктів і знову перемішайте.

Крок - 6
07

Окремо збийте міксером до м'яких піків яєчні білки.

Крок - 7
08

Потроху перекладайте білкову піну в миску з іншими інгредієнтами і акуратно вимішуйте, щоб білки не осіли.

Крок - 8
09

Форми для суфле змастіть вершковим маслом, а потім наповніть сумішшю.

Крок - 9
10

Переставте форми на деко і відправте в попередньо розігріту до 195 градусів духовку приблизно на 20 хвилин. Суфле повинно піднятися і покритися апетитною рум'яною скоринкою. Після цього вийміть його з духовки і злегка остудіть. Готове суфле з риби подавайте на стіл гарячим. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти