Укр
Рус
Суфле Випічка Італійська кухня

Суфле з гарбуза

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1156 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Суфле з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Суфле з гарбуза - дуже ситний і незвичний десерт, який зовсім не складно приготувати, плюс до всього ж інгредієнти для цієї страви не змусять себе довго шукати. Поспішаю відзначити, що смак цього десерту не розчарує вас точно, скоріше навпаки змусить вас ще раз повернутися до цього рецепту. Суфле з гарбуза точно сподобається як істинним ласунам, так і не любителям солодкого, так, як не має насичений солодкий смак.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Суфле з гарбуза" (на 100 грам)

  • Білки7.3 гр.
  • Жири12.6 гр.
  • Вуглеводи3.8 гр.
  • Калорії164 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Викладіть в неї бекон і готуйте, поки він не стане хрустким і коричневого кольору. Підсмажений бекон вийміть з сковороди, дайте трохи охолонути. Наріжте гострим ножем на невеликі шматочки або розкришіть його.

Крок - 1
02

Ріпчасту цибулю очистіть, сполосніть під проточною водою. Наріжте дрібними кубиками.

Крок - 2
03

Зі сковороди злийте зайвий жир, залишивши трохи, щоб обсмажити цибулю. Знову розігрійте сковороду, зменшіть вогонь до мінімуму. Висипаючи в неї нарізану цибулю. Готуйте, поки цибуля не стане м'якою і ніжною, постійно помішуючи. Це займе приблизно 10 хвилин.

Крок - 3
04

Якщо ви бачите, що цибуля стала прозорою і м'якою, вимкніть вогонь. Додайте до неї підсмажений і нарізаний раніше бекон. Перемішайте і приберіть з плити.

Крок - 4
05

У велику миску відокремте жовтки, білки помістіть окремо і відставте в сторону. Для приготування цієї страви потрібен головний інгредієнт - гарбуз. Вибирайте гарбуз з не солодких сортів. Наріжте її на шматки і відваріть близько 7-10 хвилин. Щоб суфле було максимально ніжним, гарбуз краще відварювати, не запікати. Готовий гарбуз подрібніть блендером до однорідного пюре. Гарбузове пюре помістіть в миску з жовтками.

Крок - 5
06

Далі покладіть до пюре і жовтків - жирні вершки, краще 35%, але вибір залишається за вами. Все необхідно приправити ароматними спеціями, додайте в миску: сушений розмарин, сіль, чорний мелений перець, мелений мускатний горіх і шавлія.

Крок - 6
07

Останньою додайте суміш підсмаженої ріпчастої цибулі з беконом. Ретельно перемішайте всі компоненти для суфле.

Крок - 7
08

Настав час повернутися до білків, відокремлених раніше. Помістіть їх в глибоку миску або в чашу кухонного комбайна. Збийте білки до утворення стійких піків, приблизно як на безе.

Крок - 8
09

Збиті білки перекладіть до гарбузової маси для суфле в кілька прийомів. І добре перемішайте ложкою. Збиті білки додадуть суфле більшої пишності і легкості.

Крок - 9
10

Для запікання суфле з гарбуза, ви можете скористатися керамічною формою діаметром 22 сантиметри. Змастіть її невеликою кількістю вершкового масла. Потім вилийте в неї гарбузову масу. Випікайте в розігрітій духовці до 175 градусів близько 35 хвилин.

Крок - 10
11

Готове суфле з гарбуза вийміть з духовки. Дайте охолонути 5 хвилин і подавайте. Смачного.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Овсяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Овсяна каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Голубці - покроковий рецепт, фото 1 Голубці 110 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шашлик з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з яловичини 40 3 2 з 5 - детальніше -
Торт Естерхазі - покроковий рецепт, фото 1 Торт Естерхазі 120 7 3 з 5 - детальніше -
Форшмак з оселедця з родзинками - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак з оселедця з родзинками 40 6 3 з 5 - детальніше -
Чебуреки вдома - покроковий рецепт, фото 1 Чебуреки вдома 50 3 3 з 5 - детальніше -