Укр
Рус
Бобові Другі страви Угорська кухня

Стручкова квасоля, запечена з сиром

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

719 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Стручкова квасоля, запечена з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Страва з стручкової квасолі, яка змусить вас хотіти більшого. Супер смачно. Можна приготувати заздалегідь і підігріти.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Стручкова квасоля, запечена з сиром" (на 100 грам)

  • Білки6.1 гр.
  • Жири5.8 гр.
  • Вуглеводи12.4 гр.
  • Калорії132 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів. Підготуйте форму для запікання. Для цього вистеліть форму для випічки (висотою близько 1,5 см) або пружинну форму або глибоку форму для торта зі знімним дном, алюмінієвою фольгою, рясно змастіть оливковим або рослинним маслом і покрийте панірувальними сухарями. Відставте в сторону до подальшого використання.

Крок - 1
02

Підготуйте квасолю. Помістіть тарілку пароварки в каструлю. Залийте воду трохи нижче пластини пароварки. Доведіть воду до кипіння. Додайте в неї стручкову квасолю, заздалегідь вимиту. Злегка посоліть її і збризніть оливковим маслом. Накрийте кришкою. Готуйте на пару, поки квасоля не стане м'якою. Відразу ж помістіть квасоля в баню з холодною водою, щоб зупинити процес приготування.

Крок - 2
03

Дайте охолонути, а потім процідіть. Наріжте квасолю на невеликі шматочки. Відкладіть поки в сторону.

Крок - 3
04

У великій сковороді нагрійте оливкову олію, додайте тонко нарізану цибулю і обсмажуйте, поки вона не стане коричневого кольору, потім додайте подрібнений часник і продовжуйте готувати, поки цибуля не стане карамелізованою. Зніміть з вогню і дайте охолонути до кімнатної температури.

Крок - 4
05

Приготуйте яєчну суміш. Збийте всі яйця, молоко у великій мисці; додайте сири, зелень, приправте все сіллю і перцем.

Крок - 5
06

Влийте яєчну суміш в стручкову квасолю і добре перемішайте. Додайте обсмажену остиглу цибулю і часник.

Крок - 6
07

Вилийте суміш з бобів і яєць в підготовлену форму, посипте зверху залишеними панірувальними сухарями (використовуйте звичайні панірувальні сухарі або хлібну крихту для додаткового хрускоту) і запікайте близько 30 хвилин або до застигання. Ви можете перевірити готовність, обережно струснувши деко, якщо ви бачите центр все ще м'який, запікайте ще 5 хвилин, а потім перевірте.

Крок - 7
08

Дайте стручковій квасолі, запеченій з сиром, охолонути ф формі. Обережно зніміть страву з форми і приберіть фольгу. Зберігайте страву в холодильнику, накривши поліетиленовою плівкою. Подавайте при кімнатній температурі або розігрійте в мікрохвильовій печі.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Хліб з оливками - покроковий рецепт, фото 1 Хліб з оливками 120 1 2 з 5 - детальніше -