Укр
Рус
Бобові Другі страви Чилійська кухня

Стручкова квасоля смажена з яйцями

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

1460 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Стручкова квасоля смажена з яйцями - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Одна з незамінних страв літнього смаження стручкової квасолі - одна з овочевих страв, яку кожен любить і легко готує. Той факт, що така стручкова квасоля смажена з яйцями, легка і смачна страва, є однією з багатьох бажаних страв в спекотні літні дні. Смажена квасоля, яку можна приготувати з яйцями або без них, - це рецепт, який вразить вас в усіх відношеннях.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Стручкова квасоля смажена з яйцями" (на 100 грам)

  • Білки2.3 гр.
  • Жири4.2 гр.
  • Вуглеводи3.8 гр.
  • Калорії65 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку помістіть глибокий сотейник на плиту, налийте в нього рослинне або оливкове масло і добре прогрійте. Далі очистіть від лушпиння цибулю і на кухонній дошці наріжте її дрібними квадратами. Надішліть подрібнену ріпчасту цибулю в розпечену сковорідку і обсмажуйте, постійно мішаючи, до її розм'якшення.

Крок - 1
02

Тепер викладіть на кухонну дошку заздалегідь вимитий зелений перець чилі і наріжте його дрібними кільцями, разом з насінням. Подрібнений перець так само відправте в сотейник до цибулі і продовжуйте обсмажувати, помішуючи, близько 2 хвилин.

Крок - 2
03

Потім додайте в сотейник попередньо вимиті і нарізані невеликими кубиками червоні помідори. Додайте в овочі томатну пасту (можна використовувати томатне пюре), досить солі, сушений перець чилі і засипте червоний мелений. Перемішайте все і обсмажуйте ще 1-2 хвилини.

Крок - 3
04

Тепер додайте в сотейник попередньо вимиту і розділену на кілька частин стручкову квасолю і ретельно все змішайте між собою. Накрийте сотейник щільно кришкою і дайте вмісту готуватися, поки квасоля не стане м'якою, час від часу помішуючи на повільному вогні. Якщо боби ще не будуть готові, ви можете продовжувати готувати, додаючи гарячу воду, для якнайшвидшого розм'якшення продукту.

Крок - 4
05

Коли вся рідина в сотейнику випарується, акуратно по черзі розбийте на вміст курячі яйця, не розбиваючи жовток. Накрийте сотейник з квасолею і яйцями кришкою і продовжуйте готувати, не змішуючи, до повної готовності всієї страви. Стручкова квасоля смажена з яйцями готова до обслуговування. Смачного.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Халва без насіння - покроковий рецепт, фото 1 Халва без насіння 50 3 3 з 5 - детальніше -
Стейк з індички - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з індички 30 4 3 з 5 - детальніше -