Одна з незамінних страв літнього смаження стручкової квасолі - одна з овочевих страв, яку кожен любить і легко готує. Той факт, що така стручкова квасоля смажена з яйцями, легка і смачна страва, є однією з багатьох бажаних страв в спекотні літні дні. Смажена квасоля, яку можна приготувати з яйцями або без них, - це рецепт, який вразить вас в усіх відношеннях.
Для початку помістіть глибокий сотейник на плиту, налийте в нього рослинне або оливкове масло і добре прогрійте. Далі очистіть від лушпиння цибулю і на кухонній дошці наріжте її дрібними квадратами. Надішліть подрібнену ріпчасту цибулю в розпечену сковорідку і обсмажуйте, постійно мішаючи, до її розм'якшення.
Тепер викладіть на кухонну дошку заздалегідь вимитий зелений перець чилі і наріжте його дрібними кільцями, разом з насінням. Подрібнений перець так само відправте в сотейник до цибулі і продовжуйте обсмажувати, помішуючи, близько 2 хвилин.
Потім додайте в сотейник попередньо вимиті і нарізані невеликими кубиками червоні помідори. Додайте в овочі томатну пасту (можна використовувати томатне пюре), досить солі, сушений перець чилі і засипте червоний мелений. Перемішайте все і обсмажуйте ще 1-2 хвилини.
Тепер додайте в сотейник попередньо вимиту і розділену на кілька частин стручкову квасолю і ретельно все змішайте між собою. Накрийте сотейник щільно кришкою і дайте вмісту готуватися, поки квасоля не стане м'якою, час від часу помішуючи на повільному вогні. Якщо боби ще не будуть готові, ви можете продовжувати готувати, додаючи гарячу воду, для якнайшвидшого розм'якшення продукту.
Коли вся рідина в сотейнику випарується, акуратно по черзі розбийте на вміст курячі яйця, не розбиваючи жовток. Накрийте сотейник з квасолею і яйцями кришкою і продовжуйте готувати, не змішуючи, до повної готовності всієї страви. Стручкова квасоля смажена з яйцями готова до обслуговування. Смачного.
Випадкові рецепти