Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Стейк з курки

( 5.0000 5 514 14 оцінок)

2908 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Стейк з курки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: На грилі

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Пропонуємо поповнити ваше меню чудовою м'ясною стравою, якя без сумніву сподобається всім членам сім'ї, в тому числі дітям. Ми говоримо про таку м'ясну страву, як стейк з курки. М'який, соковитий, ніжний шматочок підсмаженої курятини звичайно ж послужить безпрограшним варіантом для будь-якого випадку, будь то звичайна вечеря або святкове застілля. Прекрасний стейк з курки з будь-яким гарніром. Готується швидко і легко, без будь-яких надмірностей, але в підсумку всі насолоджуються відмінним смаком цієї страви. Не вірите? Тоді скоріше читайте покрокові вказівки в нашому рецепті і переконайтеся самі, як при мінімальних витратах часу і продуктів можна самостійно приготувати смачну страву.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Стейк з курки" (на 100 грам)

  • Білки19.3 гр.
  • Жири3.3 гр.
  • Вуглеводи5.2 гр.
  • Калорії135 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте гострий і в той же час солодкуватий соус і насолодитеся простою, але смачною курячою стравою на грилі. Візьміть не надто глибоку миску і влийте рідкий мед будь-якого сорту, але якщо у вас є гречаний мед, то це взагалі супер. З ним ваш соус буде мати неймовірний аромат.

Крок - 1
02

Потім додайте в ту ж миску гірчицю, бажано не дуже гостру, хоча це зовсім не принципово.

Крок - 2
03

Після цього викладіть до цих продуктів майонез. Чим густіше він по консистенції і з більш високим відсотком жирності, тим смачніше буде соус.

Крок - 3
04

І в кінці всього додайте ще гострий соус для стейка.

Крок - 4
05

За допомогою вінчика добре всі інгредієнти перемішайте до однорідної консистенції. Таким чином соус для приготування нашої страви готовий. Красивого бурштинового кольору, ароматний і смачний - він перетворить наше м'ясо в справжній кулінарний шедевр.

Крок - 5
06

До речі, трохи відразу ж відокремте в іншу посудину, він вам знадобиться для остаточного етапу приготування стейка.

Крок - 6
07

Тепер, коли з соусом впоралися, прийміться за підготовку м'яса. Куряче філе добре промийте і промокніть паперовим рушником. Видаліть непотрібні плівки і надлишки жиру, при необхідності, звичайно.

Крок - 7
08

Тепер кожну підготовлену філешку обваляйте в приготованому соусі з усіх боків.

Крок - 8
09

Злегка змастіть решітку гриля рослинною або оливковою олією і викладіть курячі філе.

Крок - 9
10

Обсмажуйте курку на прямому вогні до легкої золотистості. Потім переверніть і за допомогою кулінарного пензлика змастіть стейк соусом.

Крок - 10
11

Після цього обсмажуйте стейк з іншого боку, періодично поливаючи зарезервованим соусом. На приготування піде буквально 20 хвилин. Намагайтеся, щоб стейк з курки не підгорів, інакше буде пересушеним.

Крок - 11
12

Готовий стейк з курки зніміть з гриля і викладіть на гарне широке блюдо. Соковитий ароматний стейк так і манить до столу ваших рідних чи гостей.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Фаршировані яйця з каррі - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані яйця з каррі 20 2 2 з 5 - детальніше -
Бананове морозиво з горіхами - покроковий рецепт, фото 1 Бананове морозиво з горіхами 35 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Нісуаз класичний - покроковий рецепт, фото 1 Нісуаз класичний 40 4 3 з 5 - детальніше -
Чізкейк Нью-Йорк - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк Нью-Йорк 50 3 3 з 5 - детальніше -
Сьомга-гриль - покроковий рецепт, фото 1 Сьомга-гриль 50 3 3 з 5 - детальніше -
Десерт-суфле з бананами - покроковий рецепт, фото 1 Десерт-суфле з бананами 40 2 2 з 5 - детальніше -