Приготуйте соковиті стейки під пікантним ароматним соусом за нашим рецептом. Додайте до страви гарнір з кускусу, і смачний і ситний обід готовий.
Для приготування стейків з індички, краще використовувати свіже м'ясо. Розморожене ретельно промокніть паперовими рушниками, щоб позбавитися від зайвої рідини.
Поставте сковороду на середній вогонь і додайте трохи оливкового масла. Викладіть в розігріту жаровню стейки, посоліть і обсмажуйте з двох сторін до готовності. Готове м'ясо перекладіть на тарілку і дайте йому охолонути.
Займіться приготуванням гарніру. У невелику ємність викладіть кускус і додайте трохи оливкового масла. Залийте крупу гарячою водою. Накрийте кришкою і дайте настоятися.
Приготуйте лимонно-часниковий соус. Часник очистіть від лушпиння і наріжте тонкими слайсами. Петрушку вимийте під проточною водою, обсушіть і наріжте. Гострий перець чилі наріжте тонкими кільцями. У сковороду на якій смажилося м'ясо, долийте оливкову олію.
Викладіть в жаровню подрібнений часник і обсмажте до золотистого кольору. Всипте петрушку і перець чилі. Обсмажте протягом хвилини. Додайте борошно і зелений перець горошком.
Готуйте постійно помішуючи на середньому або слабкому вогні протягом 2 хвилин. Видавіть в суміш лимонний сік, додайте кубик курячого бульйону і мед. Налийте в жаровню воду і переміксуйте.
Коли соус загусне, викладіть на сковороду стейки. Посоліть і обсмажуйте протягом 2 хвилин. Готовий кускус викладіть в невелику порційну формочку і ущільніть. Це зробить подачу страви цікавою і красивою.
Переверніть форму з кашею на блюдо і акуратно витягніть кускус. Додайте стейки і полийте їх соусом. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти