Укр
Рус
Риба Другі страви Таджицька кухня

Стейк з червоної риби в духовці

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

4836 - переглядів
70 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Стейк з червоної риби в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Таджицька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Стейк з червоної риби в духовці - ідеальний рецепт приготування лосося з овочами. Риба виходить соковитою, ароматною. Вона чудово поєднується з запропонованими продуктами і спеціями, а рум'яна кірочка надає їй неймовірно апетитний вигляд. При цьому готується страва швидко і не вимагає від кухаря особливої майстерності і зусиль.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Стейк з червоної риби в духовці" (на 100 грам)

  • Білки8.3 гр.
  • Жири2.8 гр.
  • Вуглеводи3.6 гр.
  • Калорії62 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для цієї страви підійде будь-яка риба, але ми взяли червону (лосося). Рибні стейки покладіть в миску. Приправте рибу сіллю і перцем.

Крок - 1
02

Додайте сушену петрушку, орегано (материнку) і розмарин. Зубчики часнику очистіть від лушпиння і дрібно порубайте. Всипте подрібнений часник в миску до риби.

Крок - 2
03

Влийте свіжовичавлений лимонний сік. Перемішайте інгредієнти, щоб вони рівномірно розподілилися між рибними стейками, і залиште маринуватися.

Крок - 3
04

Тим часом підготуйте овочі. Помідори вимийте, просушіть, розріжте навпіл і видаліть місце кріплення плодоніжки. Наріжте томати напівкільцями і викладіть на деко для запікання.

Крок - 4
05

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, наріжте четвертинками кілець і теж відправте на деко.

Крок - 5
06

Моркву вимийте, очистіть від шкірки і наріжте тонкими слайсами. Додайте моркву до помідорів і цибулі.

Крок - 6
07

Вимийте червоний болгарський перець, розріжте навпіл і видаліть насіння. Подрібніть перець соломкою і додайте до інших овочів. Так само поступіть з жовтим або зеленим болгарським перцем.

Крок - 7
08

Зелену цибулю вимийте, обтрусіть від вологи, подрібніть і теж відправте на деко. Посоліть, поперчіть, перемішайте овочі і рівномірно розподіліть по деку.

Крок - 8
09

Викладіть на овочеву подушку замариновані рибні стейки. Зверху полийте оливковою олією. Поставте деко в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.

Крок - 9
10

Витягніть продукти з духовки і прикрасьте зверху подрібненою свіжою петрушкою. Стейк з червоної риби в духовці готовий. Подавайте його порційно разом з овочами. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Печеня із м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Печеня із м’яса 85 6 3 з 5 - детальніше -
Перепели смажені - покроковий рецепт, фото 1 Перепели смажені 80 1 2 з 5 - детальніше -
Макарони з кабачками - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з кабачками 45 3 3 з 5 - детальніше -
Піца з шинкою і грибами - покроковий рецепт, фото 1 Піца з шинкою і грибами 30 3 2 з 5 - детальніше -