Укр
Рус
Риба Другі страви Бельгійська кухня

Стейк тріски в духовці у фользі

( 4.8000 4 510 10 оцінок)

2007 - переглядів
45 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Стейк тріски в духовці у фользі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Бельгійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У фользі

опис

Всі ми знаємо, що більшості людей подобається риба тріски цілком, смажена у фритюрі або в тушкованому вигляді. Ми вибрали інший шлях і вирішили спробувати свої сили в запіканні тріски в духовці у фользі. Приготуємо цей рецепт тріски з овочами, він дуже корисний і підходить для дієт.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Стейк тріски в духовці у фользі" (на 100 грам)

  • Білки5.2 гр.
  • Жири2.7 гр.
  • Вуглеводи3.8 гр.
  • Калорії66 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку вимийте стейки тріски і промокніть рибу кухонним паперовим рушником. Потім посоліть рибу, приперчив чорним меленим перцем. Потім посипте тріску свіжої нашаткованої петрушкою з базиліком, посипте червоним меленим перцем, полийте рибу оливковою олією, лимонним соком і замаринуйте приблизно 10 хвилин.

Крок - 1
02

Далі ретельно помийте і просушіть кабачки. Потім наріжте овоч довгими скибочками. Потім очистіть від лушпиння і наріжте невеликими кубиками червоний лук. Далі наріжте дрібними кубиками помідори.

Крок - 2
03

У невеликій мисці змішайте всі нарізані овочі, приправити сушеним чебрецем, посипте сіллю, чорним меленим перцем, паприкою. Потім додайте в миску з овочами заздалегідь очищені від лушпиння і подрібнені зубчики часнику, подрібнену петрушку і базилік. Полийте овочі оливковою олією і ретельно все перемішайте.

Крок - 3
04

Візьміть фольгу і зробіть подвійний шар, щоб запобігти витоку, і змастіть фольгу маслом, щоб овочі не прилипали. Додайте половину овочів в фольгу зі стейком тріски зверху. Так покладіть всі овочі рибу.

Крок - 4
05

Потім складіть краю фольги, щоб закрити верх. Переконайтеся, що всі краї закриті, але не забудьте скласти фольгу вільно, щоб під час запікання риби утворювалася пара.

Крок - 5
06

Помістіть фольгу в деко, відправте в заздалегідь розігріту духовку і запікайте при 180 градусах протягом 20 хвилин. Готуйте до тих пір, поки овочі не стануть м'якими, з помідорів виділиться сік, а стейк тріски стане красивий, вологий і ароматний.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Бульон з лапшою - покроковий рецепт, фото 1 Бульон з лапшою 40 6 3 з 5 - детальніше -
Закуска із помідор - покроковий рецепт, фото 1 Закуска із помідор 35 3 3 з 5 - детальніше -
Стір-фрай - покроковий рецепт, фото 1 Стір-фрай 20 2 3 з 5 - детальніше -