Всі ми знаємо, що більшості людей подобається риба тріски цілком, смажена у фритюрі або в тушкованому вигляді. Ми вибрали інший шлях і вирішили спробувати свої сили в запіканні тріски в духовці у фользі. Приготуємо цей рецепт тріски з овочами, він дуже корисний і підходить для дієт.
Для початку вимийте стейки тріски і промокніть рибу кухонним паперовим рушником. Потім посоліть рибу, приперчив чорним меленим перцем. Потім посипте тріску свіжої нашаткованої петрушкою з базиліком, посипте червоним меленим перцем, полийте рибу оливковою олією, лимонним соком і замаринуйте приблизно 10 хвилин.
Далі ретельно помийте і просушіть кабачки. Потім наріжте овоч довгими скибочками. Потім очистіть від лушпиння і наріжте невеликими кубиками червоний лук. Далі наріжте дрібними кубиками помідори.
У невеликій мисці змішайте всі нарізані овочі, приправити сушеним чебрецем, посипте сіллю, чорним меленим перцем, паприкою. Потім додайте в миску з овочами заздалегідь очищені від лушпиння і подрібнені зубчики часнику, подрібнену петрушку і базилік. Полийте овочі оливковою олією і ретельно все перемішайте.
Візьміть фольгу і зробіть подвійний шар, щоб запобігти витоку, і змастіть фольгу маслом, щоб овочі не прилипали. Додайте половину овочів в фольгу зі стейком тріски зверху. Так покладіть всі овочі рибу.
Потім складіть краю фольги, щоб закрити верх. Переконайтеся, що всі краї закриті, але не забудьте скласти фольгу вільно, щоб під час запікання риби утворювалася пара.
Помістіть фольгу в деко, відправте в заздалегідь розігріту духовку і запікайте при 180 градусах протягом 20 хвилин. Готуйте до тих пір, поки овочі не стануть м'якими, з помідорів виділиться сік, а стейк тріски стане красивий, вологий і ароматний.
Випадкові рецепти