Укр
Рус
Риба Другі страви Китайська кухня

Стейки тріски в соусі

( 4.9412 4 534 34 оцінки)

3074 - переглядів
45 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Стейки тріски в соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня, Італійська кухня, Японська кухня

Дієта: Корисне харчування

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Стейки тріски в соусі запечені з овочами в домашніх умовах. Тріска - риба, яку готують, складаючи її в згорнутий папір, а потім запікають. Ця риба виходить дуже соковита і насичена смаками.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Стейки тріски в соусі" (на 100 грам)

  • Білки6.7 гр.
  • Жири4.6 гр.
  • Вуглеводи5.1 гр.
  • Калорії93 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть з приправ для риби. Рясно посипте філе тріски сіллю і чорним меленим перцем і тримайте його в стороні. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів.

Крок - 1
02

Щоб приготувати соус: в невелику склянку налийте оливкове або рослинне масло, додайте свіжовичавлений лимонний сік і засипте чебрець до нього.

Крок - 2
03

Додайте так само в стакан пластівці чилі (відрегулюйте за рівнем спецій), сіль, чорний мелений перець і добре все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 3
04

Далі помийте під проточною водою зелень кропу, а потім на обробній дошці дрібно її наріжте. Додайте нашаткований свіжий кріп в вищевказану заправку і добре перемішайте.

Крок - 4
05

Далі займіться овочами. Добре помийте під проточною водою молодий цукіні і наріжте його на маленькі шматочки в формі півмісяця. Покладіть його в невелику миску. Далі очистіть від шкірки моркву і картоплю. Потім наріжте овочі тонкими кільцями і надішліть їх теж в миску до цукіні.

Крок - 5
06

Додайте так само в миску більшу частину раніше приготованого соусу до овочів (заощаджуйте трохи для риби) і ретельно їх перемішайте з заправкою.

Крок - 6
07

Візьміть пергаментний папір і застеліть нею великий лист. Почніть нашаровувати на папір всі раніше приготовані інгредієнти. Перший шар буде з попередньо вимитої і дрібно нашаткованої цибулі-порею.

Крок - 7
08

Поверх цього шару додайте промариновані овочі, які ви підготували раніше. Розподіліть овочі рівномірно по шару цибулі-порею.

Крок - 8
09

Помістіть поверх овочів приправлені стейки тріски. Збризніть рибу соусом і переконайтеся, що ви добре запечатали пергаментний папір, сховавши вміст всередині. Надішліть деко з вмістом в попередньо розігріту духовку і запікайте рибу близько 15-17 хвилин.

Крок - 9
10

Після того, як папір злегка надуется, дістаньте деко з духовки і акуратно поріжте пергамент. Ваш смачний стейк тріски в соусі готовий до вживання.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Капусняк пісний - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк пісний 60 6 2 з 5 - детальніше -
Торт Вупі Пай - покроковий рецепт, фото 1 Торт Вупі Пай 100 6 3 з 5 - детальніше -