Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Шотландська кухня

Стегенця, запечені під сиром

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

862 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Стегенця, запечені під сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Шотландська кухня, Литовська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Стегенця, запечені під сиром, - легкий рецепт приготування курки в духовці. Зовні у курочки рум'яна сирна скоринка, а всередині соковите м'ясо. Це ідеальний варіант швидкої вечері, який готується просто, а виходить неймовірно смачним, ароматним і ситним.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Стегенця, запечені під сиром" (на 100 грам)

  • Білки16 гр.
  • Жири16.1 гр.
  • Вуглеводи0.5 гр.
  • Калорії216 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Часник очистіть від лушпиння і поріжте ножем. Надішліть подрібнений часник в миску для змішування.

Крок - 1
02

Додайте суху суміш для соусу Ранч (зазвичай в неї входять сухе молоко, петрушка, кріп, часник, цибуля ріпчаста і зелена, чорний перець і сіль).

Крок - 2
03

Натріть на дрібній тертці чеддер або купіть вже в натертому вигляді. Всипте сир в миску до інших інгредієнтів. Додайте майонез і перемішайте суміш для рівномірного розподілу продуктів.

Крок - 3
04

Курячі стегенця вимийте, просушіть паперовими рушниками і звільніть від шкірки. Викладіть підготовлені стегенця в ємність для запікання.

Крок - 4
05

Зверху покрийте їх приготовленою заправкою. Розподіліть суміш рівномірно між усіма стегенцями. Надішліть форму з куркою в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин. Сир повинен розплавитися і сформувати рум'яну скоринку.

Крок - 5
06

Вийміть стегенця, запечені під сиром, з духовки, присипте зверху подрібненою петрушкою або іншою зеленню за смаком і подавайте на стіл. Кращий гарнір для курки, приготовленої за цим рецептом, - смажена брокколі або цвітна капуста. В ідеалі вона повинна бути хрусткою. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Піца в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Піца в домашніх умовах 100 2 3 з 5 - детальніше -
Великодній куліч - покроковий рецепт, фото 1 Великодній куліч 140 1 3 з 5 - детальніше -
Банановий смузі з вівсянкою - покроковий рецепт, фото 1 Банановий смузі з вівсянкою 35 1 2 з 5 - детальніше -
Суп з червоної сочевиці - покроковий рецепт, фото 1 Суп з червоної сочевиці 55 4 3 з 5 - детальніше -