Стегенця, запечені під сиром, - легкий рецепт приготування курки в духовці. Зовні у курочки рум'яна сирна скоринка, а всередині соковите м'ясо. Це ідеальний варіант швидкої вечері, який готується просто, а виходить неймовірно смачним, ароматним і ситним.
Часник очистіть від лушпиння і поріжте ножем. Надішліть подрібнений часник в миску для змішування.
Додайте суху суміш для соусу Ранч (зазвичай в неї входять сухе молоко, петрушка, кріп, часник, цибуля ріпчаста і зелена, чорний перець і сіль).
Натріть на дрібній тертці чеддер або купіть вже в натертому вигляді. Всипте сир в миску до інших інгредієнтів. Додайте майонез і перемішайте суміш для рівномірного розподілу продуктів.
Курячі стегенця вимийте, просушіть паперовими рушниками і звільніть від шкірки. Викладіть підготовлені стегенця в ємність для запікання.
Зверху покрийте їх приготовленою заправкою. Розподіліть суміш рівномірно між усіма стегенцями. Надішліть форму з куркою в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин. Сир повинен розплавитися і сформувати рум'яну скоринку.
Вийміть стегенця, запечені під сиром, з духовки, присипте зверху подрібненою петрушкою або іншою зеленню за смаком і подавайте на стіл. Кращий гарнір для курки, приготовленої за цим рецептом, - смажена брокколі або цвітна капуста. В ідеалі вона повинна бути хрусткою. Смачного!
Випадкові рецепти