Укр
Рус
Курка Другі страви Чилійська кухня

Стегенця в рукаві в духовці з картоплею

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

702 - переглядів
80 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Стегенця в рукаві в духовці з картоплею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: В рукаві

опис

Апетитне підсмажене, добре приправлене м'ясо, яке ідеально підходить до картоплі, на якій подається. Одна з найпростіших страв в світі. Вам зовсім не потрібно про неї дбати. Приготування стегенця в рукаві в духовці з картоплею займає багато часу, але власної роботи тільки 10 хвилин і тільки на початку. Все інше відбувається саме по собі, і по всьому будинку виникає аромат, який спокушає і кличе на кухню домочадців.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Стегенця в рукаві в духовці з картоплею" (на 100 грам)

  • Білки7.2 гр.
  • Жири8.7 гр.
  • Вуглеводи8.8 гр.
  • Калорії147 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть від шкірки картоплю, помийте і залиште її трохи просохнути. Потім викладіть картоплю на обробну дошку і наріжте досить великими скибочками. Подрібнену картоплю відправте в глибоку миску.

Крок - 1
02

А самі, тим часом, очистіть від шкірки моркву і наріжте тонкими півкільцями. Потім очистіть від лушпиння цибулю і теж подрібніть овоч тонкими півкільцями. Надішліть нарізані овочі в миску до картоплі.

Крок - 2
03

Далі засипте в миску до овочів сіль, чорний мелений перець, сушену петрушку, куркуму і часниковий порошок, потім залийте все оливковим або рослинним маслом і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 3
04

Тепер в невелику скляну форму для запікання покладіть кухонний рукав. З допомогою ложки перенесіть замариновані овочі в пакет, акуратно розподіливши кожен продукт.

Крок - 4
05

Тепер займіться м'ясом. У цьому рецепті використовується одна частина курки - стегенця. Отже, помийте курячі стегенця ретельно проточною, холодною водою і просушіть їх паперовим рушником. Надішліть м'ясо в окрему глибоку миску.

Крок - 5
06

Далі рясно посоліть стегенця, приперчіть чорним меленим перцем, посипте каррі і сушеною паприкою, додайте сушену петрушку і заздалегідь очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник. Потім залийте в м'ясо оливкове або рослинне масло і ретельно все перемішайте, щоб кожен шматок курки добре просочився.

Крок - 6
07

Залиште стегенця постояти буквально 15 хвилин, а потім акуратно перемістіть їх в кухонний рукав до раніше укладеної картоплі з овочами. Щільно закріпіть рукав спеціальним затискачем і зубочисткою зробіть кілька проколів, для виходу пара. Надішліть форму з вмістом в попередньо розігріту духовку до 200 градусів і запікайте близько однієї години. Такі стегенця в рукаві в духовці з картоплею прийдуть до смаку вашим гостям або домочадцям.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат з кукурудзою і яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з кукурудзою і яблуками 30 2 2 з 5 - детальніше -
Торт Тетяна - покроковий рецепт, фото 1 Торт Тетяна 90 7 4 з 5 - детальніше -
Безе торт - покроковий рецепт, фото 1 Безе торт 60 5 3 з 5 - детальніше -