Саморобний гамбургер, не був би такий смачний, якби не готували самостійно булку і звичайно ж соковиту котлету. Приготуйте гамбургер з цього справжнього рецепту і переконайтеся в цьому.
У глибокій чаші тістоміса змішайте молоко, воду, рослинне масло (можна використовувати розтоплене вершкове масло), куряче яйце, цукрову пудру або цукор, трохи солі і сухі дріжджі.
Далі, поступово засипаючи в чашу борошно, замісіть густе, але еластичне тісто. Викладіть тісто на присипаний борошном стіл і руками ретельно його ще вимісіть. Потім покладіть тісто в миску, накрийте рушником і відставте на час в тепле місце для збільшення його в обсязі.
Потім, уже настояне тісто викладіть на стіл, розкачайте в рулет і розділіть на невеликі частини (кількість майбутніх булок). З цих частин утворіть заготовки для булки, посипте кунжутом, і покладіть їх на застелений пергаментним папером деко. Надішліть деко в розігріту духовку до 200 градусів і запікайте булки, до рум'яної скоринки.
У глибоку миску покладіть м'ясний фарш (можна використовувати свинину і яловичину), додайте кетчуп або соус томатний, приперчіть чорним меленим перцем, порошком чилі, засипте сіль і ретельно вимісіть.
Потім за допомогою спеціальної форми створіть круглі, однакового розміру котлети (кількість має збігатися з кількістю булок) і відправте на час в холодильник.
Надішліть сковорідку гриль на плиту, налийте в неї рослинне масло і максимально розігрійте. Покладіть в киплячу олію підготовлені і охолоджені котлети і обсмажте з обох сторін, до коричневого відтінку.
Далі розріжте охолоджену булку на дві частини, на одну з них полийте кетчуп і покладіть раніше підготовлену котлету.
Потім покладіть слайс сиру, нарізаний кільцями помідор і лист салату.
Накрийте другою частиною булки і подавайте гамбургер, приготовлений по справжньому рецепту із заздалегідь приготованою в духовці картоплею. Смачного.
Випадкові рецепти