Укр
Рус
Гамбургери Закуски Американська кухня

Справжній рецепт гамбургера

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

926 - переглядів
55 хвилин порцій - 5 складність - 2 з 5
Справжній рецепт гамбургера - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Саморобний гамбургер, не був би такий смачний, якби не готували самостійно булку і звичайно ж соковиту котлету. Приготуйте гамбургер з цього справжнього рецепту і переконайтеся в цьому.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Справжній рецепт гамбургера" (на 100 грам)

  • Білки10.2 гр.
  • Жири10 гр.
  • Вуглеводи39.7 гр.
  • Калорії291 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибокій чаші тістоміса змішайте молоко, воду, рослинне масло (можна використовувати розтоплене вершкове масло), куряче яйце, цукрову пудру або цукор, трохи солі і сухі дріжджі.

Крок - 1
02

Далі, поступово засипаючи в чашу борошно, замісіть густе, але еластичне тісто. Викладіть тісто на присипаний борошном стіл і руками ретельно його ще вимісіть. Потім покладіть тісто в миску, накрийте рушником і відставте на час в тепле місце для збільшення його в обсязі.

Крок - 2
03

Потім, уже настояне тісто викладіть на стіл, розкачайте в рулет і розділіть на невеликі частини (кількість майбутніх булок). З цих частин утворіть заготовки для булки, посипте кунжутом, і покладіть їх на застелений пергаментним папером деко. Надішліть деко в розігріту духовку до 200 градусів і запікайте булки, до рум'яної скоринки.

Крок - 3
04

У глибоку миску покладіть м'ясний фарш (можна використовувати свинину і яловичину), додайте кетчуп або соус томатний, приперчіть чорним меленим перцем, порошком чилі, засипте сіль і ретельно вимісіть.

Крок - 4
05

Потім за допомогою спеціальної форми створіть круглі, однакового розміру котлети (кількість має збігатися з кількістю булок) і відправте на час в холодильник.

Крок - 5
06

Надішліть сковорідку гриль на плиту, налийте в неї рослинне масло і максимально розігрійте. Покладіть в киплячу олію підготовлені і охолоджені котлети і обсмажте з обох сторін, до коричневого відтінку.

Крок - 6
07

Далі розріжте охолоджену булку на дві частини, на одну з них полийте кетчуп і покладіть раніше підготовлену котлету.

Крок - 7
08

Потім покладіть слайс сиру, нарізаний кільцями помідор і лист салату.

Крок - 8
09

Накрийте другою частиною булки і подавайте гамбургер, приготовлений по справжньому рецепту із заздалегідь приготованою в духовці картоплею. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вірменський шашлик зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Вірменський шашлик зі свинини 60 4 3 з 5 - детальніше -
Бургер з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Бургер з куркою 50 2 3 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з яйцем 60 5 3 з 5 - детальніше -