Укр
Рус
Швидкі салати Салати Російська кухня

Справжній олів’є в домашніх умовах

( 4.7368 4 519 19 оцінок)

1946 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Справжній олів’є в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

"Олів'є" стійко затримався у багатьох на святкових столах і головна причина тому - це простий, але в свою чергу незвичайний смак страви. Незалежно від того хто і де пробував цей салат, готувати все ж його вміють не всі. Ми запропонуємо рецепт справжнього олів'є, який легко приготувати в домашніх умовах.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Справжній олів’є в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки4.1 гр.
  • Жири11 гр.
  • Вуглеводи5.8 гр.
  • Калорії145 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться підготовкою необхідних овочів для цієї страви. Очистіть від шкірки картоплю і молоду моркву.

Крок - 1
02

Помістіть глибоку каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Далі відправте в каструлю очищену картоплю і моркву (можна навіть не подрібнювати).

Крок - 2
03

Далі помістіть ємність подрібніше на плиту, налийте в неї воду і закип'ятіть. Покладіть в киплячу воду курячі яйця і варіть на слабкому вогні до повної готовності, приблизно 10 хвилин. Потім злийте з ємності окріп і закиньте відварені яйця кубиками льоду (це поліпшить надалі процес очищення від шкаралупи).

Крок - 3
04

Тепер викладіть на обробну дошку варену ковбасу (можна використовувати сардельки) і за допомогою гострого ножа наріжте дрібними кубиками. Надішліть відразу в глибоку миску, в якій надалі будете перемішувати салат.

Крок - 4
05

Далі виберіть хрусткі мариновані огірки, поріжте їх так само невеликими квадратами і помістіть в миску з ковбасою.

Крок - 5
06

Тепер помийте під проточною водою зелену цибулю, на обробній дошці нашаткуйте її тонкими кільцями і висипте теж в миску.

Крок - 6
07

Далі очистіть вже остиглі яйця від шкаралупи і за допомогою спеціальної овочерізки або звичайного кухонного ножа подрібніть їх, а потім так само відправте в миску з нарізаними овочами.

Крок - 7
08

Потім промокніть відварену картоплю з морквою паперовим рушником, щоб видалити зайву вологу і наріжте їх невеликими кубиками. Помістіть нарізану моркву з картоплею до решти подрібнених інгредієнтів.

Крок - 8
09

Тепер покладіть в миску з овочами майонез (бажано високої жирності або зовсім домашнього приготування), рясно посоліть все, приперчіть чорним меленим перцем і ложкою добре перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 9
10

Далі додайте в миску консервований зелений горошок і ще раз все гарненько змішайте, при необхідності додавши майонез.

Крок - 10
11

Справжній олів'є, приготований в домашніх умовах, можете розкласти порційно або подавати прямо в мисці до обіднього столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Прошарковий салат - покроковий рецепт, фото 1 Прошарковий салат 30 6 2 з 5 - детальніше -
Товстолобик з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Товстолобик з начинкою 50 2 2 з 5 - детальніше -
Зрази з грибами на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Зрази з грибами на сковороді 60 6 3 з 5 - детальніше -
Апельсиновий лікер - покроковий рецепт, фото 1 Апельсиновий лікер 15 1 2 з 5 - детальніше -