Укр
Рус
Шарлотка Випічка Російська кухня

Справжня шарлотка

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

1805 - переглядів
75 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Справжня шарлотка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Якщо ви хочете спробувати дійсно смачну справжню шарлотку, то спробуйте приготувати страву за цим рецептом. Ця чудова шарлотка, дуже проста і швидка в приготуванні. Випічка пухнаста, дуже ароматна і тане в роті. З цією красою на столі ви привернете загальну увагу. Домашній торт з карамелізованими яблуками!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Справжня шарлотка" (на 100 грам)

  • Білки2.4 гр.
  • Жири7.4 гр.
  • Вуглеводи34.8 гр.
  • Калорії220 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У велику миску вбийте курячі яйця по одному, засипте цукор і за допомогою міксера ретельно все перемішайте, до утворення однорідної трохи пінистої суміші.

Крок - 1
02

Потім додайте в миску свіжу цедру лимона, трохи солі і трохи підтале вершкове масло. Тепер міксером знову ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 2
03

Тепер засипте в миску розпушувач для тіста, пшеничне борошно і далі міксером продовжуйте все ретельно перемішувати, поки не утвориться однорідна густіша суміш (тісто для майбутньої випічки).

Крок - 3
04

Далі застелите невеликого розміру круглу форму для випічки пергаментним папером і залийте в неї, рівномірно розподіливши по дну частину підготовленого тесту.

Крок - 4
05

Тепер ретельно помийте під проточною водою яблука (в цьому рецепті ви можете використовувати фрукт будь-якого сорту), очистіть їх від шкірки і серцевини, а потім частину продукту наріжте на дрібні шматочки на обробній дошці.

Крок - 5
06

Нарізане дрібно яблуко покладіть у форму для випічки поверх тіста, а потім вилийте другу частину тіста і рівномірно розгладьте кухонною лопаткою по всій ємності.

Крок - 6
07

Далі помістіть невелику каструлю на плиту, налийте в неї воду і засипте цукор. Потім додайте в каструлю корицю, доведіть вміст до кипіння і варіть на слабкому вогні, періодично помішуючи близько 10 хвилин.

Крок - 7
08

Тепер на обробній дошці наріжте тонкими скибочками другу частину яблук, а потім відправте подрібнений фрукт в каструлю з киплячою солодкою водою і варіть, помішуючи, близько однієї хвилини.

Крок - 8
09

Далі викладіть акуратно відварені часточки яблук на обробну дошку і сформуйте з них гарної форми трояндочки, які розмістіть по всій поверхні майбутньої випічки.

Крок - 9
10

Тепер відправте форму для випічки в попередньо розігріту духовку до 180 градусів десь на 40 хвилин, а потім витягніть готову справжню шарлотку з духовки, промажте верхівку раніше звареним сиропом (в якому відварювалися яблука) і подавайте на красивому блюді до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смажені стегенця - покроковий рецепт, фото 1 Смажені стегенця 35 5 3 з 5 - детальніше -
Крильця - покроковий рецепт, фото 1 Крильця 40 4 3 з 5 - детальніше -
Паштет з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з печінки 45 4 3 з 5 - детальніше -
Шинка - покроковий рецепт, фото 1 Шинка 120 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти