Укр
Рус
Спагеті Другі страви Італійська кухня

Спагетті з печерицями

( 4.8710 4 531 31 оцінка)
2248 - переглядів
35 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Спагетті з печерицями - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Якщо хочете справити враження на людей, не використовуючи в рецепті м'яса, ця страва з грибами точно для вас. Їх багатий аромат і м'ясиста текстура мають спосіб перемогти навіть самого стійкого м'ясоїда за столом. Приготована вегетаріанська паста доводить цей момент: безліч грибів обсмажених з сумішшю оливкового масла і великої кількості часнику, що ще потрібно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Спагетті з печерицями" (на 100 грам)

  • Білки9.1 гр.
  • Жири8.8 гр.
  • Вуглеводи29.3 гр.
  • Калорії241 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Наповніть середньої величини каструлю водою і відправте на плиту. Добре посоліть воду і доведіть до кипіння. Помістіть в окріп макаронні вироби (це повинні бути обов'язково спагетті) і варіть відповідно до інструкцій на упаковці. Зазвичай - це не довше 12 хвилин. Потім промийте спагетті холодною водою і відставте на час в бік.

Крок - 1
02

У великій мисці з холодною водою ретельно промийте печериці та відкладіть, щоб з них збігла зайва волога. Потім на обробній кухонній дошці наріжте досить великими шматками гриби. Не бійтеся накромсать печериці крупно, вони при обсмажуванні втратять розміри.

Крок - 2
03

Нагрійте одну столову ложку вершкового і оливкового масла у великій сковороді на середньому вогні до шипіння. Киньте в киплячі масла нарізані гриби, приправте рясно сіллю і чорним меленим перцем і обсмажуйте до коричневого і ніжного стану печериць, близько п'яти хвилин.

Крок - 3
04

Постійно помішуючи, додайте в гриби попередньо очищений від лушпиння і пропущений через чеснокодавку часник, усипьте червоним меленим перцем. Якщо масло в сковороді все випарувалося, додайте ще й ложку вершкового, томіть близько двох хвилин.

Крок - 4
05

Далі додайте готові спагетті, заливши трохи окропом, в сковороду і ретельно перемішайте з грибами до випаровування всієї рідини.

Крок - 5
06

Посипте вміст сковороди натертим на середній тертці сиром (в цьому рецепті найкраще використовувати Пармезан, але можна і будь-який твердий сир), тушкуйте на середньому вогні до тих пір, поки сир не розплавиться, і соус не покриє макарони, близько 2 хвилин.

Крок - 6
07

Тепер додайте дрібно нашатковану зелень петрушки (заздалегідь промиту під холодною проточною водою) і ще раз все гарненько розмішайте.

Крок - 7
08

Подавайте готові спагетті з печерицями в неглибоких тарілках, посипавши великою кількістю тертого сиру.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Стейк з тунця - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з тунця 45 2 3 з 5 - детальніше -
Згущене молоко з содою - покроковий рецепт, фото 1 Згущене молоко з содою 50 2 3 з 5 - детальніше -
Баурсаки простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Баурсаки простий рецепт 55 3 3 з 5 - детальніше -
Пиріжки на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Пиріжки на сковороді 85 3 3 з 5 - детальніше -