Дізнайтеся, як приготувати швидку і смачну страву зі спагетті з пряними сосисками, кабачками і сирним соусом. Ця тарілка макаронних виробів дуже хороша і ідеальний рецепт вечері, коли ви жадаєте смачних спагетті.
Заздалегідь приваріть в окропі хвилини дві середнього розміру сосиски. Охолодіть їх і наріжте тонкою соломкою по всій довжині сосиски.
Помийте під проточною водою і позбавте від шкірки кабачок. Потім наріжте його невеликими кубиками (бажано використовувати молодий, без кісточок).
Надішліть велику каструлю зі злегка підсоленою водою на плиту і доведіть до кипіння. Приготуйте спагеті в киплячій воді, періодично помішуючи до готовності, близько 12 хвилин. Бажано відварювати не переламуючи навпіл макаронні вироби, а залишити довгими. Злийте воду і поверніть приготовані спагеті в каструлю, накрийте кришкою і на час відставте.
Нагрійте оливкову олію на середньому вогні у великій сковороді. Помістіть в масло нарізану соломку з сосисок і обсмажуйте до тих пір, поки краї не набудуть трохи золотистий відтінок, близько 3 хвилин, не забувайте помішувати.
Закиньте в сковорідку до сосисок, попередньо позбавлений лушпиння і достатньо крупно нарізаний часник (можна видавити через чеснокодавку), перемішайте і обсмажуйте близько 3 хвилин, поки не почуєте насичений часниковий аромат.
Залийте вміст сковороди курячим бульйоном, доведіть до кипіння. Закиньте в сковороду нарізаний кабачок, пріперчіть щедро червоним перцем і добре посоліть. Готуйте, помішуючи, поки кабачок не стане м'яким, близько 15 хвилин.
Приперчив ще раз все чорним перцем, зменшіть вогонь до мінімуму і, накривши кришкою, залиште потомитися ще на пару хвилин.
Далі закиньте в сковороду маскарпоне і перемішайте суміш до повного розчинення сиру. Приправте ковбасно-кабачковий соус дрібно нарізаною зеленню петрушки, перемішайте все і зніміть з вогню.
Налийте соус з сосисок і кабачків в каструлю поверх спагетті, перемішайте до повного об'єднання. Посипте тертим сиром і подавайте.
Випадкові рецепти