Укр
Рус
Спагеті Другі страви Італійська кухня

Спагеті з сосисками

( 4.9500 4 520 20 оцінок)
2324 - переглядів
40 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Спагеті з сосисками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Дізнайтеся, як приготувати швидку і смачну страву зі спагетті з пряними сосисками, кабачками і сирним соусом. Ця тарілка макаронних виробів дуже хороша і ідеальний рецепт вечері, коли ви жадаєте смачних спагетті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Спагеті з сосисками" (на 100 грам)

  • Білки6.1 гр.
  • Жири11.8 гр.
  • Вуглеводи22.4 гр.
  • Калорії230 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Заздалегідь приваріть в окропі хвилини дві середнього розміру сосиски. Охолодіть їх і наріжте тонкою соломкою по всій довжині сосиски.

Крок - 1
02

Помийте під проточною водою і позбавте від шкірки кабачок. Потім наріжте його невеликими кубиками (бажано використовувати молодий, без кісточок).

Крок - 2
03

  Надішліть велику каструлю зі злегка підсоленою водою на плиту і доведіть до кипіння. Приготуйте спагеті в киплячій воді, періодично помішуючи до готовності, близько 12 хвилин. Бажано відварювати не переламуючи навпіл макаронні вироби, а залишити довгими. Злийте воду і поверніть приготовані спагеті в каструлю, накрийте кришкою і на час відставте.

Крок - 3
04

Нагрійте оливкову олію на середньому вогні у великій сковороді. Помістіть в масло нарізану соломку з сосисок і обсмажуйте до тих пір, поки краї не набудуть трохи золотистий відтінок, близько 3 хвилин, не забувайте помішувати.

Крок - 4
05

Закиньте в сковорідку до сосисок, попередньо позбавлений лушпиння і достатньо крупно нарізаний часник (можна видавити через чеснокодавку), перемішайте і обсмажуйте близько 3 хвилин, поки не почуєте насичений часниковий аромат.

Крок - 5
06

Залийте вміст сковороди курячим бульйоном, доведіть до кипіння. Закиньте в сковороду нарізаний кабачок, пріперчіть щедро червоним перцем і добре посоліть. Готуйте, помішуючи, поки кабачок не стане м'яким, близько 15 хвилин.

Крок - 6
07

Приперчив ще раз все чорним перцем, зменшіть вогонь до мінімуму і, накривши кришкою, залиште потомитися ще на пару хвилин.

Крок - 7
08

Далі закиньте в сковороду маскарпоне і перемішайте суміш до повного розчинення сиру. Приправте ковбасно-кабачковий соус дрібно нарізаною зеленню петрушки, перемішайте все і зніміть з вогню.

Крок - 8
09

Налийте соус з сосисок і кабачків в каструлю поверх спагетті, перемішайте до повного об'єднання. Посипте тертим сиром і подавайте.  

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Морква по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Морква по-корейськи 20 2 1 з 5 - детальніше -
Самса з лаваша - покроковий рецепт, фото 1 Самса з лаваша 75 3 3 з 5 - детальніше -
Кимчи по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Кимчи по-корейськи 40 1 2 з 5 - детальніше -