Укр
Рус
Спагеті Другі страви Швейцарська кухня

Спагеті з грибами у вершковому соусі

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

1221 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Спагеті з грибами у вершковому соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Швейцарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Спагеті з грибами у вершковому соусі - це апетитний італійський рецепт пасти, приготований зі свіжих овочів, вершкового сиру, курки і спагетті. Цей рецепт спагетті служить однією стравою для обідів і вечерь.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Спагеті з грибами у вершковому соусі" (на 100 грам)

  • Білки6.7 гр.
  • Жири13.5 гр.
  • Вуглеводи15.1 гр.
  • Калорії217 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку приготуйте спагетті відповідно до інструкції зазначеної на упаковці. Спагеті не розламуйте, кидайте цілими. Як правило, час відварювання спагетті до повної готовності близько 12-14 хвилин.

Крок - 1
02

Як тільки це буде зроблено, процідіть відварені спагетті через сито, додайте в них вершкове масло і перемішайте, щоб не злипалися. Тримайте в стороні. Збережіть трохи води для подальшого приготування.

Крок - 2
03

Замаринуйте подрібнену курку сіллю, часниковим порошком і чорним меленим перцем. Тримайте поки в стороні. Вимийте ретельно печериці та покладіть їх у киплячу воду на 2 хвилини. Це, щоб позбутися від будь-яких бактерій.

Крок - 3
04

Приварені гриби наріжте невеликими скибочками. На сковороді розтопіть вершкове масло, додайте в масло заздалегідь очищений від лушпиння та дрібно нарізаний часник і обсмажуйте приблизно 2 хвилини.

Крок - 4
05

Далі додайте в сковорідку попередньо очищену від лушпиння і нарізану півкільцями червону цибулю, раніше подрібнені гриби і обсмажуйте, помішуючи, до розм'якшення вмісту. Засипте в сковорідку сіль, перемішайте і дайте вмісту охолонути.

Крок - 5
06

Далі перенесіть частину обсмаженої грибної суміші в чашу міксера, а потім ретельно збийте. Використовуйте трохи молока, щоб допомогти змішатися інгредієнтам і утворити необхідну консистенцію.

Крок - 6
07

Поки що утворена суміш охолоне, обсмажте у вершковому маслі стручкову квасолю, раніше очищену від шкірки і нарізану тонкою соломкою моркву. Додайте так само в сковороду міні кукурудзу, сіль і чорний перець. Перемішайте все і обсмажте близько 3-5 хвилин.

Крок - 7
08

На сковороді розтопіть вершкове масло. Додайте борошно і перемішайте. Залийте вершки, воду, грибну суміш, часниковий порошок, тертий сир, сіль і перемішайте до утворення густого соусу.

Крок - 8
09

Додайте в підготовлений соус раніше обсмажені овочі, подрібнену, промариновану курку і варіть кілька хвилин. Потім додайте в сковорідку приготовані спагеті і добре перемішайте. Протоміть страву ще пару хвилин, а потім розкладіть спагеті з грибами у вершковому соусі на тарілки і подавайте до столу

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти