Укр
Рус
Спагеті Другі страви Італійська кухня

Спагеті з беконом

( 5.0000 5 516 16 оцінок)
2222 - переглядів
40 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Спагеті з беконом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Це класична італійська страва з макаронів. Використовуйте в якості приправи свіжий базилік, коли він в сезон, а в інший час, використовуйте свіжу листову петрушку. Вам точно сподобається.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Спагеті з беконом" (на 100 грам)

  • Білки10.7 гр.
  • Жири13.2 гр.
  • Вуглеводи23.9 гр.
  • Калорії264 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте всі необхідні вам інгредієнти для цієї страви. Наріжте на обробній дошці бекон невеликими шматками, але не нарізайте тонко, щоб при смаженні шматки не були пересушеними.

Крок - 1
02

Очистіть від лушпиння і на обробній дошці наріжте дрібними кубиками ріпчасту цибулю.

Крок - 2
03

Помийте ретельно під проточною водою і наріжте дрібно зелений базилік. Очистіть від лушпиння і помийте часник, залиште на час до його використання.

Крок - 3
04

Глибоку сковорідку з рослинним маслом відправте на плиту і максимально розігрійте. Киньте в гаряче масло часточки нарізаного бекону і обсмажуйте, постійно перевертаючи, на середньому вогні до хрусткої скоринки, близько 5 хвилин.

Крок - 4
05

Злийте пару столових ложок жиру (який пустив бекон) зі сковороди і додайте до бекону нарізану цибулю. Обсмажуйте, постійно помішуючи, щоб нічого не пригоріло і не пристало до дна ємкості.

Крок - 5
06

Додайте в зажарку зі бекону видавлений через чеснокодавку часник, перемішайте і добре пріперчіть червоним меленим перцем (можна навіть використовувати насіння червоного перцю, це точно не зіпсує). Ще раз все добре перемішайте.

Крок - 6
07

Тепер киньте в сковороду консервовані помідори (потрібно, щоб це були дрібні томати без шкірки), варіть 10 хвилин, поки помідори повністю не розваляться, не перетворяться в однорідну масу і не пустять ще більше томатного соку.

Крок - 7
08

Тим часом, помістіть велику каструлю на плиту, залийте в неї воду і доведіть до кипіння. Киньте в киплячу воду спагетті,не розламуючи, присоліть і варіть хвилин 10 до повної готовності.

Крок - 8
09

Потім злийте окріп і, промивши спагетті в друшляку холодною водою, поверніть їх назад в каструлю.

Крок - 9
10

Тепер додайте нарізаний базилік в беконну суміш, а потім поєднайте з приготованими спагеті.

Крок - 10
11

Подайте спагеті з беконом, посипавши тертим на самій дрібній тертці сиром.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

М’ясо з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо з грибами 60 4 3 з 5 - детальніше -
Хліб в хлібопічці - покроковий рецепт, фото 1 Хліб в хлібопічці 170 1 2 з 5 - детальніше -
Хот-дог з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Хот-дог з сиром 45 4 2 з 5 - детальніше -