Укр
Рус
Тартар Соуси Корейська кухня

Соус тартар в блендері

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1036 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Соус тартар в блендері - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Соус тартар на основі майонезу, має приємну грубу текстуру і використовується в якості приправи до смажених страв, морепродуктів, ідеально підходить для риби і чіпсів. Ця версія соусу являє собою простий рецепт, який ви приготуєте за кілька хвилин, використовуючи блендер.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Соус тартар в блендері" (на 100 грам)

  • Білки3.4 гр.
  • Жири32.6 гр.
  • Вуглеводи3.5 гр.
  • Калорії317 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У ємність з носиком, для більш зручного переливання, налийте олію авокадо. У сучасному світі вона є чудовою смаковою добавкою, яка виробляється з найкращих сортів авокадо.

Крок - 1
02

У чашу блендера відокремте відразу жовтки. Додайте до них діжонську гірчицю. Так як в цьому соусі жовтки ніяк не обробляються, обов'язково купуйте тільки свіжі курячі яйця.

Крок - 2
03

Увімкніть блендер, змішайте жовтки з гірчицею. А потім тонкою цівкою влийте через верхній отвір, масло авокадо. У вас вийде дуже гладка і м'якої текстури соусна маса. Поки відставте її і перейдіть до підготовки інших продуктів.

Крок - 3
04

Очистіть ріпчасту цибулю. Сполосніть її і наріжте дрібними кубиками. Потім відправте її в блендер до соусу.

Крок - 4
05

Наступними в чашу блендера покладіть каперси з невеликою кількістю маринаду, в якому вони перебували. Каперси мають пряний аромат, пікантну гостроту і самі по собі є дуже ніжним продуктом, який додасть соусу неповторний смак.

Крок - 5
06

Наріжте невеликими шматочками корнішони і також покладіть до решти продуктів.

Крок - 6
07

Зелене, свіже листя петрушки сполосніть, промокніть вологою паперовою серветкою і відправте в блендер. За бажанням можете додати ще свіжовичавлений сік лимона.

Крок - 7
08

Закрийте чашу блендера, подрібніть і змішайте всі інгредієнти для тартара, але не так щоб вийшла зовсім однорідна маса, а щоб в ній залишилися видимі шматочки овочів.

Крок - 8
09

Перекладіть вийшовший тартар в скляну чисту банку, що має кришку, яка дуже щільно закривається. Зберігайте приготовлений тартар в блендері в холодильнику. Він чудово підходить до смажених страв, морепродуктів, барбекю і риби. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Кукурудзяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяна каша 30 5 2 з 5 - детальніше -
Плов зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Плов зі свининою 60 5 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Буряковий борщ - покроковий рецепт, фото 1 Буряковий борщ 60 5 3 з 5 - детальніше -
Ікра із кабачків з томатами - покроковий рецепт, фото 1 Ікра із кабачків з томатами 65 6 3 з 5 - детальніше -