Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Болоньєзе Соуси Італійська кухня

Соус болоньєзе з фаршем

( 5.0000 5 58 8 оцінок)
701 - переглядів
50 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Соус болоньєзе з фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Больньезе - це, як правило, густий соус з додаванням м'ясного фаршу і свіжих овочів. Ми хочемо запропонувати рецепт соусу болоньєзе з фаршем, який виходить смачний, ароматний і дуже ситний.

Інгредієнти

  • Фарш яловичий 800 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Селера 3 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Горіх мускатний 1/2 ч.л
  • Приправи 1 ч.л
  • Вино червоне сухе 1/2 скл.
  • Помідори консервовані 300 г.
  • Базилік 1 пуч.
  • Пармезан 100 г.
  • Спагеті 300 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть невеликий сотейник або сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і прогрійте. Покладіть в киплячу олію яловичий фарш (можна використовувати вже готовий, придбаний в магазині) і смажте, постійно мішаючи, до зникнення рожевості в яловичині.

Крок - 1
02

Потім очистіть від лушпиння цибулю і натріть на самій крупній тертці. Надішліть натерту цибулю разом з соком, що виділився в сковорідку до м'яса. Додайте так само сюди вимиту і натерту на тертці селеру.

Крок - 2
03

Очистіть від шкірки, натріть на крупній тертці і теж відправте в сковороду до решти інгредієнтів моркву. Додайте так само заздалегідь очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник.

Крок - 3
04

Тепер добре посоліть вміст сковороди, приперчіть чорним меленим перцем, приправте приправами і додайте подрібнений мускатний горіх. Ретельно перемішайте все і обсмажуйте приблизно 10-12 хвилин.

Крок - 4
05

Потім залийте в сковорідку червоне столове вино, ретельно все перемішайте і томіть близько 5 хвилин, поки спиртного практично не залишиться в ємності (випарується). Далі додайте в сковороду консервовані помідори часточками, накрийте кришкою і мтоміть майбутній соус, періодично помішуючи, близько 25 хвилин.

Крок - 5
06

Далі помийте під проточною водою свіжий базилік і на обробній дошці дрібно його нашаткуйте. Додайте подрібнену зелень в сковорідку до соусу, перемішайте і зніміть ємність з вогню.

Крок - 6
07

Тепер покладіть попередньо відварені спагетті в глибоку миску, додайте трохи готового соусу зі сковороди, натертий на дрібній тертці пармезан і ретельно перемішайте.

Крок - 7
08

Потім викладіть спагетті на красиве блюдо, зверху полийте готовий соус болоньєзе з фаршем, прикрасьте нашаткованим базиліком і сиром пармезан і швидше подавайте до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Болоньезе дома - покроковий рецепт, фото 1 Болоньезе дома 85 3 3 з 5 - детальніше -
Болоньезе паста - покроковий рецепт, фото 1 Болоньезе паста 55 4 3 з 5 - детальніше -
Болоньезе с вином - покроковий рецепт, фото 1 Болоньезе с вином 55 3 3 з 5 - детальніше -
Болоньезе простой рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Болоньезе простой рецепт 50 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Свинина с подливой - покроковий рецепт, фото 1 Свинина с подливой 45 4 3 з 5 - детальніше -
Запеченная свинина в фольге - покроковий рецепт, фото 1 Запеченная свинина в фольге 50 6 3 з 5 - детальніше -
Оладьи на молоке - покроковий рецепт, фото 1 Оладьи на молоке 50 3 3 з 5 - детальніше -
Плов в мультиварке с бараниной - покроковий рецепт, фото 1 Плов в мультиварке с бараниной 75 6 3 з 5 - детальніше -