Укр
Рус
Болоньєзе Соуси Італійська кухня

Соус болоньєзе з фаршем

( 5.0000 5 58 8 оцінок)
854 - переглядів
50 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Соус болоньєзе з фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Больньезе - це, як правило, густий соус з додаванням м'ясного фаршу і свіжих овочів. Ми хочемо запропонувати рецепт соусу болоньєзе з фаршем, який виходить смачний, ароматний і дуже ситний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Соус болоньєзе з фаршем" (на 100 грам)

  • Білки10.5 гр.
  • Жири9.7 гр.
  • Вуглеводи12.7 гр.
  • Калорії189 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть невеликий сотейник або сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і прогрійте. Покладіть в киплячу олію яловичий фарш (можна використовувати вже готовий, придбаний в магазині) і смажте, постійно мішаючи, до зникнення рожевості в яловичині.

Крок - 1
02

Потім очистіть від лушпиння цибулю і натріть на самій крупній тертці. Надішліть натерту цибулю разом з соком, що виділився в сковорідку до м'яса. Додайте так само сюди вимиту і натерту на тертці селеру.

Крок - 2
03

Очистіть від шкірки, натріть на крупній тертці і теж відправте в сковороду до решти інгредієнтів моркву. Додайте так само заздалегідь очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник.

Крок - 3
04

Тепер добре посоліть вміст сковороди, приперчіть чорним меленим перцем, приправте приправами і додайте подрібнений мускатний горіх. Ретельно перемішайте все і обсмажуйте приблизно 10-12 хвилин.

Крок - 4
05

Потім залийте в сковорідку червоне столове вино, ретельно все перемішайте і томіть близько 5 хвилин, поки спиртного практично не залишиться в ємності (випарується). Далі додайте в сковороду консервовані помідори часточками, накрийте кришкою і мтоміть майбутній соус, періодично помішуючи, близько 25 хвилин.

Крок - 5
06

Далі помийте під проточною водою свіжий базилік і на обробній дошці дрібно його нашаткуйте. Додайте подрібнену зелень в сковорідку до соусу, перемішайте і зніміть ємність з вогню.

Крок - 6
07

Тепер покладіть попередньо відварені спагетті в глибоку миску, додайте трохи готового соусу зі сковороди, натертий на дрібній тертці пармезан і ретельно перемішайте.

Крок - 7
08

Потім викладіть спагетті на красиве блюдо, зверху полийте готовий соус болоньєзе з фаршем, прикрасьте нашаткованим базиліком і сиром пармезан і швидше подавайте до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп 30 6 2 з 5 - детальніше -
Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Овсяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Овсяна каша 25 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Вівсяна каша з йогуртом - покроковий рецепт, фото 1 Вівсяна каша з йогуртом 30 4 2 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет з сиром - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з сиром 60 6 3 з 5 - детальніше -
Італійська закуска з помідорів - покроковий рецепт, фото 1 Італійська закуска з помідорів 30 3 3 з 5 - детальніше -