Укр
Рус
Соте Другі страви Болгарська кухня

Соте з брокколі

( 4.1429 1 57 7 оцінок)

999 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Соте з брокколі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Страви з капусти брокколі мають досить незвичайний склад вітамінів і корисних речовин. З цього овоча виходять смачні начинки для випічок, а так само його додають в різні салати і соуси. У тому числі можна приготувати і відмінне соте з брокколі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Соте з брокколі" (на 100 грам)

  • Білки2.7 гр.
  • Жири2 гр.
  • Вуглеводи8 гр.
  • Калорії65 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть глибоку сковорідку або сотейник на плиту, укладіть в неї вершкове масло і на середньому вогні розтопіть. Засипте в киплячу олію попередньо очищений від лушпиння і нарізаний дрібними шматочками часник (або видавлений через чеснокодавку) і обсмажуйте, постійно мішаючи близько хвилини, до появи насиченого часникового аромату.

Крок - 1
02

Далі укладіть в сковорідку заздалегідь очищений від хвостика і насіння, а потім нарізаний на обробній дошці тонкою соломкою червоний болгарський перець. Обсмажуйте вміст, помішуючи, ще близько хвилини.

Крок - 2
03

Потім засипте в сковороду попередньо вимиті холодною водою, а потім тонко нарізані печериці, можна навіть з ніжками. Продовжуйте смажити все, періодично помішуючи, приблизно 2-3 хвилини.

Крок - 3
04

Тепер покладіть в сковороду до решти інгредієнтів нарізану довгими часточками кукурудзу дрібних сортів (можна використовувати і консервовану) і, періодично помішуючи, обсмажуйте ще близько 3 хвилин.

Крок - 4
05

Далі додайте в сковороду, попередньо вимиту і нарізану невеликими частинами брюссельську капусту. Продовжуйте обсмажувати, постійно мішаючи, до розм'якшення всіх овочів, ще близько 3-6 хвилин. На цьому етапі рясно посоліть вміст сковороди.

Крок - 5
06

Тепер звільніть від хвостика і нутрощів болгарський перець, але вже жовтий або помаранчевий, а потім на обробній дошці наріжте його досить великими шматками і відправте в сковорідку до решти продуктів. Далі рясно приперчіть вміст сковороди чорним меленим перцем томіть на середньому вогні, постійно помішуючи, до випаровування всієї рідини в ємності і готовності всіх інгредієнтів.

Крок - 6
07

Готове соте з брокколі укладіть в глибоку тарілку, охолодіть до кімнатної температури і подавайте до столу зі свіжим хлібом або будь-яким гарніром.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Манна каша - покроковий рецепт, фото 1 Манна каша 20 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Голубці без м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Голубці без м’яса 60 6 3 з 5 - детальніше -
Грибні щі - покроковий рецепт, фото 1 Грибні щі 70 6 3 з 5 - детальніше -
Тістечко з печива - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко з печива 30 3 3 з 5 - детальніше -
Кабачки по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Кабачки по-корейськи 35 3 3 з 5 - детальніше -