Страви з капусти брокколі мають досить незвичайний склад вітамінів і корисних речовин. З цього овоча виходять смачні начинки для випічок, а так само його додають в різні салати і соуси. У тому числі можна приготувати і відмінне соте з брокколі.
Помістіть глибоку сковорідку або сотейник на плиту, укладіть в неї вершкове масло і на середньому вогні розтопіть. Засипте в киплячу олію попередньо очищений від лушпиння і нарізаний дрібними шматочками часник (або видавлений через чеснокодавку) і обсмажуйте, постійно мішаючи близько хвилини, до появи насиченого часникового аромату.
Далі укладіть в сковорідку заздалегідь очищений від хвостика і насіння, а потім нарізаний на обробній дошці тонкою соломкою червоний болгарський перець. Обсмажуйте вміст, помішуючи, ще близько хвилини.
Потім засипте в сковороду попередньо вимиті холодною водою, а потім тонко нарізані печериці, можна навіть з ніжками. Продовжуйте смажити все, періодично помішуючи, приблизно 2-3 хвилини.
Тепер покладіть в сковороду до решти інгредієнтів нарізану довгими часточками кукурудзу дрібних сортів (можна використовувати і консервовану) і, періодично помішуючи, обсмажуйте ще близько 3 хвилин.
Далі додайте в сковороду, попередньо вимиту і нарізану невеликими частинами брюссельську капусту. Продовжуйте обсмажувати, постійно мішаючи, до розм'якшення всіх овочів, ще близько 3-6 хвилин. На цьому етапі рясно посоліть вміст сковороди.
Тепер звільніть від хвостика і нутрощів болгарський перець, але вже жовтий або помаранчевий, а потім на обробній дошці наріжте його досить великими шматками і відправте в сковорідку до решти продуктів. Далі рясно приперчіть вміст сковороди чорним меленим перцем томіть на середньому вогні, постійно помішуючи, до випаровування всієї рідини в ємності і готовності всіх інгредієнтів.
Готове соте з брокколі укладіть в глибоку тарілку, охолодіть до кімнатної температури і подавайте до столу зі свіжим хлібом або будь-яким гарніром.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти