Ця страва - один з варіантів традиційного російського супу, який легко можна приготувати на домашній кухні, головне використовувати різноманітні м'ясні вироби, тоді смак вийде яскравим і насиченим. Але не мало важливим інгредієнтом є так само картопля. Ось і ми пропонуємо рецепт чудової солянки з картоплею.
В першу чергу необхідно зайнятися м'ясною частиною цієї всіма улюбленої першої страви. Отже, помістіть велику каструлю з водою на плиту. Потім покладіть в каструлю попередньо вимиті і крупно нарізані свинячі ребра. Далі обов'язково додайте в ємність ребра, але попередньо прокопчені (їх можна придбати в будь-якому магазині). Увімкніть вогонь і починайте варити м'ясо.
Тим часом, очистіть від шкірки моркву і на обробній дошці наріжте їх невеликими кубиками. Потім наріжте досить великими скибочками заздалегідь очищений корінь петрушки і стебло селери (можна його не подрібнювати, а укласти цілим).
З допомогою шумівки усуньте утворений накип в каструлі. Потім закиньте в каструлю до м'яса нарізані раніше овочі і добре все перемішайте.
Далі очистіть від лушпиння цибулю і, не розрізаючи, відправте її в каструлю до решти продуктів. Додайте так само в каструлю лавровий лист, запашний перець і, добре все посоливши і перемішавши, залиште варитися приблизно на 25 хвилин.
Тепер очистіть від шкірки картоплю і на обробній дошці наріжте невеликими шматочками. Надішліть нарізану картопля в каструлю, відразу ж засипте так само у неї ячмінь додайте чорний мелений перець та сушену подрібнену петрушку. Добре ще раз все перемішайте і залиште страву варитися ще приблизно на 20 хвилин.
Потім витягніть відварені ребра на тарілку і подрібніть їх на більш дрібні волокна, залиште поки осторонь. А самі, тим часом, помийте під проточною водою зелень петрушки і дрібно її наріжте. Потім засипте нашатковану петрушку в каструлю, добре перемішайте і вимкніть вогонь.
Розкладіть нарізане м'ясо відразу в тарілку, залийте готовою солянкою з картоплею і швидше подавайте гарячою до столу зі свіжим шматочком чорного хліба.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти