Укр
Рус
Солянка Перші страви Російська кухня

Солянка по-селянськи

( 4.8750 4 516 16 оцінок)

2883 - переглядів
50 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Солянка по-селянськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Не можу нав'язувати вам свою думку про те, як правильно приготувати солянку по-селянськи, просто пропоную взяти на озброєння відмінний варіант на швидку руку. Думаю, що все таки цей рецепт живильної, апетитної солянки варто того, щоб його спробувати.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Солянка по-селянськи" (на 100 грам)

  • Білки4.9 гр.
  • Жири9.1 гр.
  • Вуглеводи1.8 гр.
  • Калорії115 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку покладіть бекон (можна використовувати грудинку) на обробну дошку і наріжте його тонкими довгими смужками. Помістіть велику сковорідку на плиту і добре розігрійте. Покладіть в гарячу сковорідку нарізаний смужками бекон і трохи підсмажте його, помішуючи дерев'яною лопаткою.

Крок - 1
02

Потім додайте в сковорідку нарізану півкільцями копчену ковбасу і обсмажте, постійно мішаючи, поки ковбаса не почне червоніти.

Крок - 2
03

Тепер додайте в сковороду попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту або червону цибулю, засипте так само в ємність звільнений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник. Обсмажте вміст сковорідки, постійно мішаючи, близько 2 хвилин.

Крок - 3
04

Потім додайте до решти інгредієнтів томатне пюре і гострий соус чилі (який можете замінити аджикою), ретельно все перемішайте і смажте ще близько 3 хвилин.

Крок - 4
05

Тепер перекладіть вміст сковорідки в каструлю і відправте на плиту. Налийте в каструлю попередньо приготовлений гарячий бульйон, засипте запашний перець, додайте лавровий лист і залиште вміст варитися близько 10 хвилин.

Крок - 5
06

Тепер викладіть на обробну дошку солоний огірок і гострим ножем наріжте його дрібними кубиками. Або ж натріть це інгредієнт на саму велику тертку. Потім додайте терті солоні огірки в каструлю до решти продуктів, перемішайте, і варіть близько 8 хвилин.

Крок - 6
07

Нарешті, додайте в каструлю заздалегідь нарізані чорні і зелені оливки (обов'язково вибирайте продукт перед приготуванням без кісточок) і розсіл з огірків. Приправте вміст каструлі чорним меленим перцем, спробуйте, присоліть ще за потребою і варіть ще близько 3 хвилин.

Крок - 7
08

Перед подачею додайте скибочки лимона і трохи сметани кожну тарілку з чудовою солянкою по-селянськи. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат з яловичим язиком - покроковий рецепт, фото 1 Салат з яловичим язиком 45 4 2 з 5 - детальніше -
Запечене м’ясо в рукаві - покроковий рецепт, фото 1 Запечене м’ясо в рукаві 120 5 3 з 5 - детальніше -
Тарталетки з печінки тріски - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з печінки тріски 45 8 2 з 5 - детальніше -
Квашена капуста - покроковий рецепт, фото 1 Квашена капуста 35 8 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Грузинський шашлик - покроковий рецепт, фото 1 Грузинський шашлик 50 5 3 з 5 - детальніше -
Стейк з лосося в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з лосося в духовці 35 1 3 з 5 - детальніше -