Укр
Рус
Солянка Перші страви Російська кухня

Солянка грибна з капустою

( 4.9615 4 526 26 оцінок)

3058 - переглядів
65 хвилин порцій - 5 складність - 4 з 5
Солянка грибна з капустою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Якщо тільки ви ніколи не пробували солянку, то вам може не сподобатися страва, яку я вам пропоную. Думаю, все вийде навпаки, ви спробуєте і обов'язково візьмете рецепт собі в меню, особливо, якщо ви любитель ходити за грибами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Солянка грибна з капустою" (на 100 грам)

  • Білки2.5 гр.
  • Жири4.1 гр.
  • Вуглеводи2.6 гр.
  • Калорії60 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

У цьому рецепті солянки крім грибів використовується ще і м'ясний продукт, з нього і почніть. Отже, свинину добре промийте холодною водою і промокніть паперовим рушником. Потім викладіть м'ясо на обробну дошку і за допомогою гострого ножа наріжте його досить великими скибочками.

Крок - 1
02

Потім очистіть від лушпиння цибулю і на кухонній дошці наріжте її дрібними кубиками. Очистіть так само від шкірки молоду моркву і наріжте її невеликими шматочками.

Крок - 2
03

Потім помийте під проточною водою качан капусти. У цьому рецепті можна використовувати як білокачанну, так і пекінську капусту. Отже, вимиту капусту покладіть на обробну дошку і наріжте з допомогою спеціального ножа невеликими скибочками.

Крок - 3
04

Далі укладіть у велику миску з холодною водою гриби гливи (можна використовувати печериці) і залиште їх на деякий час. Потім за допомогою сита ретельно промийте гриби під проточною водою і трохи просушіть. Потім на кухонній дошці наріжте гливи великими шматками.

Крок - 4
05

Далі помістіть невелику каструлю на плиту. Налийте в неї рослинне або оливкове масло і добре прогрійте.

Крок - 5
06

Покладіть в каструлю раніше нарізане м'ясо і засипте відразу підготовлену ріпчасту цибулю. Потім засипте відразу в каструлю подрібнену моркву і гливи і обсмажуйте, постійно мішаючи, близько 3-4 хвилин.

Крок - 6
07

Далі залийте в каструлю воду і засипте раніше нашатковану капусту. Ретельно все перемішайте і залиште вміст томитися, до розм'якшення всіх овочів, приблизно 15 хвилин.

Крок - 7
08

Тепер засипте в каструлю до решти інгредієнтів манну крупу (або трохи борошна), ретельно все перемішайте і протоміть вміст близько 10 хвилин. На цьому етапі добре все посоліть і приперчіть чорним меленим перцем.

Крок - 8
09

Далі додайте в каструлю високої жирності молоко, перемішайте і протоміть страву ще близько 5 хвилин. Потім розлийте готову грибну солянку з капустою в красиві тарілки і подавайте до обіду.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пшенична каша - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Свиняча печінка - покроковий рецепт, фото 1 Свиняча печінка 35 3 2 з 5 - детальніше -
Баклажани по корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани по корейськи 40 6 2 з 5 - детальніше -
Пісочне тісто - покроковий рецепт, фото 1 Пісочне тісто 15 1 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Бублики з маковою начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Бублики з маковою начинкою 180 4 3 з 5 - детальніше -
Закуски на шпажках з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Закуски на шпажках з сиром 40 4 2 з 5 - детальніше -
Равіолі в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі в томатному соусі 60 4 3 з 5 - детальніше -
Булгур з сочевицею і овочами - покроковий рецепт, фото 1 Булгур з сочевицею і овочами 65 4 3 з 5 - детальніше -