Укр
Рус
Солянка Перші страви Російська кухня

Солянка без огірків

( 4.7619 4 521 21 оцінка)

8009 - переглядів
75 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Солянка без огірків - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Хочу сповістити, що солянку можна варити і без солоних огірків і для цього не потрібно особливої майстерності. При цьому вона по аромату і збалансованому смаку може без проблем скласти гідну конкуренцію традиційній солянки. Часу на підготовку такої страви піде навіть менше, ніж зазвичай.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Солянка без огірків" (на 100 грам)

  • Білки2.1 гр.
  • Жири3.2 гр.
  • Вуглеводи2.6 гр.
  • Калорії49 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками. Потім наріжте невеликими квадратами скибочки бекону. Помістіть велику каструлю з рослинним маслом на плиту, засипте в неї цибулю і бекон і обсмажуйте, постійно помішуючи, близько 4 хвилин.

Крок - 1
02

Далі очистіть від шкірки моркву і на кухонній дошці наріжте її невеликими кубиками. Так само подрібніть очищений і добре вимитий корінь селери. Подрібнені овочі так само відправте в каструлю і, перемішавши і додавши трохи води, протоміть вміст, накривши кришкою, кілька хвилин.

Крок - 2
03

Тепер щедро приправте вміст каструлі чорним меленим перцем, посоліть, додайте трохи сушеної гірчиці і томатну пасту (можна використовувати подрібнені помідори). Потім залийте вміст невеликою кількістю води, перемішайте і варіть близько 10 хвилин.

Крок - 3
04

Тепер викладіть капусту на дошку і за допомогою спеціального ножа наріжте її тонкою соломкою. Потім очистіть від нутрощів болгарський перець і наріжте його невеликими кубиками. Надішліть подрібнені овочі в каструлю до решти інгредієнтів і додайте трохи квашеної капусти.

Крок - 4
05

Далі залийте вміст каструлі водою, добре перемішайте, накрийте кришкою і варіть близько 15-20 хвилин. Потім додайте в каструлю лавровий лист і попередньо очищений від лушпиння та дрібно нашаткований часник.

Крок - 5
06

Потім залийте в каструлю, попередньо розчинене в теплій воді борошно (щоб трохи згустити суп), добре все перемішайте ще раз і залиште варитися приблизно на 10 хвилин. Розлийте готову солянку без огірків в красиві тарілки і подавайте зі свіжою сметаною і хлібом.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат з крабовими паличками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з крабовими паличками 25 4 2 з 5 - детальніше -
Салат Козел в городі - покроковий рецепт, фото 1 Салат Козел в городі 30 6 2 з 5 - детальніше -
Картопля по-французьки - покроковий рецепт, фото 1 Картопля по-французьки 75 4 3 з 5 - детальніше -
Пиріг з яблуком - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з яблуком 40 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Крем з вершків і цукрової пудри - покроковий рецепт, фото 1 Крем з вершків і цукрової пудри 30 1 2 з 5 - детальніше -
Печеня із баранини - покроковий рецепт, фото 1 Печеня із баранини 65 6 3 з 5 - детальніше -
Бісквіт в мультиварці простий - покроковий рецепт, фото 1 Бісквіт в мультиварці простий 80 4 3 з 5 - детальніше -
Рулет «Баунті» (без випічки) - покроковий рецепт, фото 1 Рулет «Баунті» (без випічки) 50 3 3 з 5 - детальніше -