Укр
Рус
Солянка Перші страви Російська кухня

Солянка без м’яса

( 4.8750 4 524 24 оцінки)

5454 - переглядів
45 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Солянка без м’яса - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Смачну солянку можна приготувати і без м'яса з різних копчених делікатесів або, якщо використовувати ковбасу. Буде теж дуже смачно, поживно і апетитно, а що найважливіше - часу на готування піде набагато менше, та й клопоту теж.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Солянка без м’яса" (на 100 грам)

  • Білки1.6 гр.
  • Жири3.5 гр.
  • Вуглеводи2.1 гр.
  • Калорії49 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу помістіть невеликий сотейник на плиту і добре розігрійте. Потім засипте в гарячий сотейник, попередньо нарізаний дрібними кубиками копчений бекон (можете використовувати грудинку, але в цьому рецепті не використовується сире м'ясо). Отже, обсмажуйте копчений бекон кілька хвилин, періодично помішуючи кухонною лопаткою.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння і на обробній дошці нашаткуйте дрібними кубиками ріпчасту цибулю. Надішліть цибулю в сотейник з беконом і обсмажуйте, періодично помішуючи, близько 3 -4 хвилин, до розм'якшення овоча.

Крок - 2
03

Далі додайте в сотейник нарізану кільцями копчену ковбасу (або мисливські сосиски), залийте томатну пасту або кетчуп і томіть вміст, добре перемішавши, ще приблизно 3 хвилини. Потім залийте вміст сотейника водою, повністю покривши всі продукти, додайте бульйонні кубики, перемішайте і залиште томитися страву, близько 7 хвилин.

Крок - 3
04

Тим часом покладіть на обробну дошку солоні огірки і наріжте їх дрібними квадратами. Так само подрібніть чорні оливки, обов'язково без кісточок. Надішліть подрібнені інгредієнти в сотейник до решти продуктів.

Крок - 4
05

Потім очистіть від лушпиння, а потім видавіть через чеснокодавку прямо в сотейник часник. Додайте в ємність каперси, ретельно перемішайте і томіть все, приблизно 3 хвилини.

Крок - 5
06

Далі приправте вміст сотейника запашним перцем, посипте чорним перцем горошком, додайте лавровий лист, добре все перемішайте і залиште готуватися першу страву, близько 15 хвилин, до повної готовності всіх інгредієнтів.

Крок - 6
07

Тепер засипте в сотейник попередньо вимиту і дрібно нашатковану зелень петрушки і видавіть в ємність свіжий сік з лимона. Готову солянку розлийте в спеціальні супниці і подавайте до обіду з часточками лимона і сметаною.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Куряча грудка - покроковий рецепт, фото 1 Куряча грудка 30 2 3 з 5 - детальніше -
Вергуни - покроковий рецепт, фото 1 Вергуни 80 3 4 з 5 - детальніше -
Риба Царська - покроковий рецепт, фото 1 Риба Царська 40 5 3 з 5 - детальніше -
Кекс з родзинками - покроковий рецепт, фото 1 Кекс з родзинками 55 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Люля кебаб з курки - покроковий рецепт, фото 1 Люля кебаб з курки 45 5 3 з 5 - детальніше -
Желе з агару - покроковий рецепт, фото 1 Желе з агару 50 3 3 з 5 - детальніше -
Швидкий цукровий сироп (Simple Syrup) - покроковий рецепт, фото 1 Швидкий цукровий сироп (Simple Syrup) 25 1 2 з 5 - детальніше -
Риба на пару в пароварці - покроковий рецепт, фото 1 Риба на пару в пароварці 50 3 3 з 5 - детальніше -