Укр
Рус
Булочки Випічка Французька кухня

Сочник

( 4.8889 4 536 36 оцінок)

3675 - переглядів
90 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Сочник - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Розсипчасті і вершкові, ці півмісяці з сиром під назвою сочники, занадто гарні, щоб не спробувати їх відразу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Сочник" (на 100 грам)

  • Білки8.4 гр.
  • Жири9.8 гр.
  • Вуглеводи38.4 гр.
  • Калорії278 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу розбийте куряче яйце в глибоку миску (в якій будете замішувати тісто для майбутньої випічки). Засипте в миску цукор, додайте високої жирності сметану (можна навіть домашнього приготування) і за допомогою вилки або міксера збийте все, до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 1
02

Тепер засипте в миску, попередньо просіяне борошно, додайте розпушувач для тіста, нарізане дрібними кубиками і трохи підтале вершкове масло і замісіть (не соромтеся руками), до об'єднання продуктів і утворення однорідної густої, трохи пухкої маси. Залиште миску з тістом на деякий час постояти.

Крок - 2
03

Самі, тим часом займіться підготовкою начинки для випічки. Для приготування начинки: покладіть в окрему миску сир (необхідно вибрати цей молочний продукт досить високої жирності, але не дуже рідкий) або сир рікотта. Потім розбийте в миску до сиру куряче яйце.

Крок - 3
04

Потім посипте сир кукурудзяним крохмалем, додайте цукор і трохи ванільного порошку. Ретельно виделкою все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів в однорідну сирну суміш.

Крок - 4
05

Тепер обережно розділіть вже настояне тісто приблизно на 8 частин. Потім кожну частину тіста за допомогою качалки розкачайте на трохи присипаному борошном столі в невеликий коржик (можна з допомогою кухонного блюдечка вирізати корж з тіста, щоб була більш правильної форми).

Крок - 5
06

Далі ложкою розподіліть раніше приготовлену начинку з сиру з одного боку підготовленого коржа з тіста, рівномірно розподіливши шар. Потім загорніть другий край коржа, акуратно накривши сирну начинку (але не ховайте її повністю в тісто).

Крок - 6
07

Викладіть заготовки з тіста з сиром на застелений пергаментним папером деко і змастіть кожен майбутній сочник заздалегідь збитими яйцями. Надішліть деко з випічкою в попередньо розігріту духовку і готуйте її при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин.

Крок - 7
08

Готову випічку сочник посипте рясно цукровою пудрою і подавайте до столу в супроводі гарячого напою.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти