Укр
Рус
Бобові Другі страви Мексиканська кухня

Сочевиця з м’ясом

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

722 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Сочевиця з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня, Грузинська кухня, Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Сочевиця з м'ясом - популярна в Південній Америці перша страва у вигляді наваристого сочевичного супу зі свининою і спеціями. Пропонуємо автентичний рецепт його приготування. Незважаючи на екзотичне для нас походження, всі інгредієнти супу знайомі і легкодоступні. Сочевиця з м'ясом за цим рецептом виходить дуже апетитною і ситною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Сочевиця з м’ясом" (на 100 грам)

  • Білки11.5 гр.
  • Жири10.1 гр.
  • Вуглеводи9.4 гр.
  • Калорії178 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти для супу. Свинину вимийте, просушіть і наріжте порційними шматочками. Ріпчасту цибулю і зубчики часнику очистіть від лушпиння. Картоплю вимийте, очистіть від шкірки і наріжте кубиками. Помідори вимийте і висушіть.

Крок - 1
02

Поставте на плиту каструлю або сковороду з високими бортиками і перекладіть туди підготовлену свинину. Влийте воду, щоб вона покрила м'ясо трохи більше ніж наполовину. Посоліть за смаком. Увімкніть середній вогонь і готуйте свинину до повного випаровування води (приблизно 30-40 хвилин).

Крок - 2
03

Поставте на плиту сотейник, всипте туди попередньо промиту сочевицю, додайте шматочок цибулі, влийте воду і посоліть. Увімкніть вогонь і варіть сочевицю близько 25 хвилин.

Крок - 3
04

На окрему сковороду викладіть помідори, шматочок цибулі і зубчики часнику і злегка підсмажте.

Крок - 4
05

Окремо закип'ятіть воду і на 15 хвилин відпавте туди стручки сушеного перцю чилі.

Крок - 5
06

Підсмажені овочі перекладіть зі сковороди в чашу блендера. Додайте замочений чилі разом з водою (якщо води мало, долийте ще трохи чистої), присоліть і перебийте до однорідності, щоб вийшов насичений томатний соус.

Крок - 6
07

Коли вода на сковороді з м'ясом википить, свинина почне присмажуватися. Помішуючи, смажте її, щоб вона добре підрум'янилася. Свинина обсмажується у власному жирі, але, якщо вважаєте, що його недостатньо, можете додати трохи масла.

Крок - 7
08

В добре зарум'янене м'ясо всипте нарізану картоплю і перемішайте для рівномірного розподілу продуктів. Протушкуйте все разом ще 2 хвилини. Влийте раніше зроблений томатний соус і знову перемішайте.

Крок - 8
09

Коли соус закипить, відправте в сковороду з м'ясом відварну сочевицю разом з водою, в якій вона готувалася, перемішайте і варіть ще 10 хвилин. Сочевиця з м'ясом готова. Дайте супу трохи настоятися, а потім розлийте по порційних тарілках і подавайте до столу. Страва густа, навариста і дуже смачна. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Тефтелі в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі в томатному соусі 90 4 3 з 5 - детальніше -
Кльоцки - покроковий рецепт, фото 1 Кльоцки 80 4 3 з 5 - детальніше -