Укр
Рус
Напій Напої Американська кухня

Смузі з авокадо

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

921 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Смузі з авокадо - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

У літню пору бажається легких, але ситних сніданків. І щоб не хотілося повторювати сніданок він зобов'язаний бути більш калорійним. Напевно ви знаєте, що одним з найбільш калорійних фруктів є авокадо. Хочемо запропонувати вам ароматний і ситний сніданок - смузі з авокадо.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смузі з авокадо" (на 100 грам)

  • Білки1.6 гр.
  • Жири5.4 гр.
  • Вуглеводи15.5 гр.
  • Калорії123 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для смузі завжди вибирайте банани тверді з жовтою або більш зеленою шкіркою. Банани зелені мають найвищу дієтичну цінність, сприяють виробленню глюкагону і прискорюють обмін речовин. У жовтих же - міститься багато антиоксидантів, підвищують імунітет і містять калій і магній, корисні для серцево-судинної системи. Не беріть банани, на яких вже з'явилися коричневі плями, видимі сліди удару або ж тріснуті - вони можуть бути вже порченими. Очистіть шкірку на бананах, наріжте кільцями або шматочками. Перекладіть в чашу блендера.

Крок - 1
02

Авокадо в смузі також багатий на вітаміни групи В, Е, А, С, К, містить фолієву кислоту і різні мінерали. Незважаючи на свою калорійність, авокадо збільшує ймовірність схуднути, за рахунок моно ненасичених легкозасвоюваних жирів. З плоду авокадо використовується тільки м'якоть. Розріжте плід гострим ножем уздовж кісточки. Прокрутіть дві половинки, відокремивши одну частину від кісточки. Ложкою вийміть м'якоть, можете її нарізати і відправте в блендер до нарізаного банану.

Крок - 2
03

До нарізаних банану і авокадо влийте холодне молоко невисокої жирності, в якості підсолоджувача покладіть рідкий мед, який можна зовсім не використовувати або замінити іншими видами солодких добавок на ваш розсуд (наприклад кленовий сироп).

Крок - 3
04

Далі висипте в чашу блендера лід. Він зробить смузі холодним - холодний пити завжди смачніше. Увімкніть блендер на високу швидкість і збийте інгредієнти до кремової текстури. Правильно збиті смузі нагадують йогурт, який, як правило, не має грудок. Також ідеальний смузі не повинен мати шматків фруктів або овочів.

Крок - 4
05

Збитий до однорідної текстури смузі з авокадо перелийте в стакани. Можна прикрасити смузі свіжими ягодами малинки. Поставте трубочки і насолоджуйтеся корисним сніданком, перекусом.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Маршмеллоу з какао - покроковий рецепт, фото 1 Маршмеллоу з какао 50 3 3 з 5 - детальніше -
Котлети з курячого фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з курячого фаршу 40 3 3 з 5 - детальніше -
Курячі крильця на грилі - покроковий рецепт, фото 1 Курячі крильця на грилі 40 4 3 з 5 - детальніше -