Укр
Рус
Смузі Напої Американська кухня

Смузі з манго і банана

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

1090 - переглядів
35 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Смузі з манго і банана - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Смузі можна назвати повноцінною стравою, яка дає організму вітаміни і насичує його корисними мікроелементами і може замінити один прийом їжі або перекус.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смузі з манго і банана" (на 100 грам)

  • Білки2.7 гр.
  • Жири2.4 гр.
  • Вуглеводи16.3 гр.
  • Калорії112 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Попередньо заморозьте банан. Очистіть шкірку. Наріжте його не надто товстими кружечками, покладіть в окрему ємність і поставте в морозильник на 3 години. Потім дістаньте і дайте йому постояти при кімнатній температурі хвилин 10. Кількість банана можете збільшити, все залежить від бажаного результату.

Крок - 1
02

Підготуйте і інші продукти для смузі. Відразу відміряйте всі сипучі і рідкі інгредієнти в окремі ємності. Щоб вибрати стиглий і соковитий манго, кольору шкірки мало, так як він може бути різним - червоним, зеленим, жовтим. У стиглого манго гладенька шкірка, з насиченим і яскравим відтінком. Якщо на ньому ви побачили маленькі темні цятки, значить, він вже дозрів. Сполосніть водою манго, очистіть його, видаліть кісточку і наріжте його на невеликі шматочки.

Крок - 2
03

Покладіть нарізану на шматочки м'якоть манго в чашу блендера. Потім додайте до нього цукор і сухе молоко. Замість цукру ви можете використовувати інший підсолоджувач, наприклад мед. А сухе молоко додають, щоб надати більш молочного смаку коктейлю.

Крок - 3
04

Потім покладіть в чашу блендера заморожений банан. І залийте компоненти в чаші молоком і холодною, очищеною водою. Для приготування смузі використовуйте тільки чисту воду, ні в якому разі не беріть з-під крана.

Крок - 4
05

Перебийте всі інгредієнти блендером починаючи з низькою швидкості поступово збільшуючи її до максимальної. Збивайте близько 2-3 хвилин, але не довше. Консистенція смузі повинна бути однорідного, пюреобразного стану, без крупинок фруктів.

Крок - 5
06

Готове смузі перелийте в склянку і насолоджуйтеся. Готуйте смузі щодня, адже це зробити так легко і експериментуйте зі смаками, замінюючи одні фрукти на інші.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рис в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Рис в томатному соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Грудинка - покроковий рецепт, фото 1 Грудинка 120 1 3 з 5 - детальніше -
Котлети з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з печінки 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат Миттєвий - покроковий рецепт, фото 1 Салат Миттєвий 20 4 2 з 5 - детальніше -
Овочеве асорті - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве асорті 35 1 2 з 5 - детальніше -
Лечо простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Лечо простий рецепт 120 1 4 з 5 - детальніше -