Укр
Рус
Сметанний Соуси Українська кухня

Сметанний соус

( 4.9677 4 531 31 оцінка)
2636 - переглядів
15 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Сметанний соус - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: Масниця

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Сметанно-часниковий соус - це сметана з часником, зеленню та спеціями. Чудово підходить до м'яса.

Інгредієнти

  • Сметана 100 г.
  • Майонез 2 ст.л
  • Часник 3 зуб.
  • Базилік 1 ч.л
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

У об'ємній ємності з'єднати сметану, майонез, видавлений часник, сіль, рубаний базилік із зеленню.

Крок - 1
02

Все добре перемішати і дати трохи часу соусу настоятися, щоб сметанно-майонезна  складова наситилася і смачно просочилася спеціями. Сметанний соус завжди корисно поєднується з овочевими та м'ясними стравами.

Крок - 2

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Макароны с беконом - покроковий рецепт, фото 1 Макароны с беконом 50 5 3 з 5 - детальніше -
Вафельная трубочка - покроковий рецепт, фото 1 Вафельная трубочка 45 4 3 з 5 - детальніше -