Укр
Рус
thermomix thermomix
Курка Другі страви Українська кухня

Смажені стегенця

35 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Смажені стегенця - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Один з найпростіших варіантів приготування курячого м'яса - стегенця, смажені з часником і сметаною.

Інгредієнти

  • Окіст курячий 3 шт.
  • Сіль 1 ч.л
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л
  • Масло рослинне 3 ст.л
  • Часник 2 зуб.
  • Сметана 2 ст.л

Покроковий рецепт

  1. 01

    Курячі стегенця промиваються і нарізаються на кілька частин, потім солятся і перчаться. Очищається часник і видавлюється через часникодавку.

    Крок - 1
  2. 02

    На попередньо розігріту сковороду слід викласти в  розпечену  олію  м'ясо і обсмажувати з обох сторін до появи рум'яної скоринки не більш 4 хв. з кожної зі сторін.

    Крок - 2
  3. 03

    У сметану необхідно додати часник і цим соусом намазати  напівготові стегенця. Все це тушкувати протягом 7 хв. до повної готовності. При подачі прикрасити зеленню, овочами або подавати з картоплею.

    Крок - 3

Оцінити рецепт