Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Смажені стегенця

35 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Смажені стегенця - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Один з найпростіших варіантів приготування курячого м'яса - стегенця, смажені з часником і сметаною.

Інгредієнти

Окіст курячий3 шт.
Сіль1 ч.л
Перець чорний мелений 1/2 ч.л
Масло рослинне3 ст.л
Часник2 зуб.
Сметана2 ст.л

Покроковий рецепт

01

Курячі стегенця промиваються і нарізаються на кілька частин, потім солятся і перчаться. Очищається часник і видавлюється через часникодавку.

Крок - 1
02

На попередньо розігріту сковороду слід викласти в  розпечену  олію  м'ясо і обсмажувати з обох сторін до появи рум'яної скоринки не більш 4 хв. з кожної зі сторін.

Крок - 2
03

У сметану необхідно додати часник і цим соусом намазати  напівготові стегенця. Все це тушкувати протягом 7 хв. до повної готовності. При подачі прикрасити зеленню, овочами або подавати з картоплею.

Крок - 3

Оцінити рецепт