Укр
Рус
Сирні палички Закуски Польська кухня

Смажені сирні кульки

( 4.9167 4 512 12 оцінок)

1481 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Смажені сирні кульки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Смажені сирні кульки - рум'яна, апетитна і дуже смачна закуска. Якщо ви любите сир, цей рецепт для вас. У ньому розповідається, як зробити рум'яні кульки з моцарелли з часником і орегано. Страва легко і швидко готується, виходить ніжною і ситною і до того ж зберігається кілька днів, не втрачаючи смакових якостей!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажені сирні кульки" (на 100 грам)

  • Білки7.6 гр.
  • Жири50.9 гр.
  • Вуглеводи15.9 гр.
  • Калорії557 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти для сирних кульок. Моцареллу або інший сир (бринзу, сулугуні і т. п.) Натріть на тертці. Куряче яйце вимийте і висушіть.

Крок - 1
02

Приготуйте тісто. З'єднайте в одній мисці тертий сир, сіль, чорний мелений перець і сушене орегано. Всипте в загальну масу пшеничне борошно. Вбийте яйце. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 2
03

Потроху зачерпуйте вийшовше сирне тісто рукою або ложкою, формуйте невеликі кульки і викладайте на тарілку.

Крок - 3
04

В окрему миску насипте панірувальні сухарі. По черзі занурюйте в них кульки і ретельно паніруйте з усіх боків.

Крок - 4
05

У глибокій сковороді або сотейнику розігрійте рослинне масло для фритюру. Коли його температура досягне 180 градусів Цельсія (вимірюється кухонним термометром), відправте в сковороду підготовлені кульки і смажте до золотисто-коричневої скоринки з усіх боків.

Крок - 5
06

Добре зарум'янені смажені сирні кульки перекладайте на паперовий рушник, щоб він ввібрав надлишки жиру, а потім викладайте на блюдо для подачі. Завдяки золотої скоринці вони виглядають дуже апетитно.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Домашній суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Домашній суп з галушками 45 6 3 з 5 - детальніше -
Яблучний оцет домашній - покроковий рецепт, фото 1 Яблучний оцет домашній 30 1 2 з 5 - детальніше -
Китайська локшина з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Китайська локшина з креветками 40 3 3 з 5 - детальніше -