Укр
Рус
Сухофрукти Десерти Американська кухня

Смажені банани

( 4.8462 4 513 13 оцінок)

1181 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Смажені банани - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смажені банани - незвичайний для нас, але оригінальний і апетитний десерт, який дуже популярний в Індії. У рецепті розповідається, як смачно посмажити банани в клярі з яйця, борошна і молока. А подати їх на стіл ми пропонуємо з морозивом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажені банани" (на 100 грам)

  • Білки4.4 гр.
  • Жири9.9 гр.
  • Вуглеводи27.9 гр.
  • Калорії225 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування кляру з'єднайте в одній мисці молоко, просіяне борошно, яйця, цукрову пудру, ванільний цукор і кокосову стружку. Збийте інгредієнти міксером до однорідності. Замість міксера можна перемішати вміст миски виделкою, але на це піде трохи більше часу, так як доведеться стежити, щоб не було грудочок.

Крок - 1
02

Банани (бажано трохи недозрілі) вимийте, просушіть і звільніть від шкірки. Очищені банани розріжте уздовж навпіл.

Крок - 2
03

Кожну половинку занурте в раніше приготовлений кляр. На антипригарній сковороді розтопіть вершкове масло і викладіть туди покриті кляром шматочки бананів. Смажте до появи золотисто-коричневої скоринки з усіх боків.

Крок - 3
04

Мигдальні горіхи поріжте ножем в крихту середньої фракції. Так само поступіть з очищеними волоськими горіхами.

Крок - 4
05

Сервіруйте страву. Викладіть смажені банани на тарілку. Поряд покладіть кульку морозива (у нас ванільний пломбір з сухофруктами). Присипте десерт подрібненими волоськими горіхами, мигдалем і тертим шоколадом. Прикрасьте зверху листочками свіжої м'яти. Подавайте смажені банани відразу після приготування, поки морозиво не розтануло. Це простий, але неймовірно смачний десерт.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Манти - покроковий рецепт, фото 1 Манти 90 2 3 з 5 - детальніше -
Гливи - покроковий рецепт, фото 1 Гливи 45 3 3 з 5 - детальніше -
Сніданок в чашці - покроковий рецепт, фото 1 Сніданок в чашці 30 1 2 з 5 - детальніше -