Укр
Рус
Стейк Другі страви Італійська кухня

Смаження стейка

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

586 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Смаження стейка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Стейк з індички - корисна, дієтична і дуже смачна друга страва. У цьому рецепті індичка подається з соусом з гірчиці і білого сухого вина, який додає м'ясу соковитість і приголомшливий аромат. Мінімальна кількість спецій дозволяє індичці розкрити власний смак, не перебиваючи, а вигідно підкреслюючи його достоїнства.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смаження стейка" (на 100 грам)

  • Білки12.3 гр.
  • Жири3.2 гр.
  • Вуглеводи0.4 гр.
  • Калорії102 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Філе індички вимийте і висушіть паперовими рушниками. Наріжте м'ясо стейками товщиною близько 3,5 см. Щоб різати було легше, можна попередньо відправити індичку на 20 хвилин в морозильник.

Крок - 1
02

Викладіть стейки на робочу поверхню, накрийте харчовою плівкою і відбийте кухонним молоточком, щоб вони стали м'якшими і тонше (близько 2,5 см).

Крок - 2
03

Утворені відбивні з індички приправте сіллю (бажано грубого помелу) і меленим чорним перцем за смаком.

Крок - 3
04

Розісмажте на сковороді оливкове масло і обсмажте м'ясо до золотистої скоринки. На обжарку з кожного боку піде приблизно 2-3 хвилини. Коли буде необхідно, додайте ще оливкову олію.

Крок - 4
05

Підсмажені стейки з індички перекладіть на блюдо і накрийте фольгою.

Крок - 5
06

У сковороду, де вони смажилися, влийте біле сухе вино типу совіньон блан і кип'ятіть на сильному вогні, помішуючи дерев'яною ложкою, поки воно не випарується до ½ склянки (приблизно 6-8 хвилин).

Крок - 6
07

Додайте в випарене вино діжонську гірчицю, перемішайте і доведіть суміш до кипіння, а потім зніміть соус з плити.

Крок - 7
08

Петрушку вимийте, обтрусіть від вологи і поріжте ножем. Всипте петрушку в винно-гірчичну суміш і перемішайте. За смаком приправте соус сіллю і перцем.

Крок - 8
09

Соусом полийте раніше приготовані стейки з індички і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сало - покроковий рецепт, фото 1 Сало 120 4 2 з 5 - детальніше -
Салат з редькою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з редькою 60 2 2 з 5 - детальніше -
Королівська ватрушка - покроковий рецепт, фото 1 Королівська ватрушка 120 5 3 з 5 - детальніше -
Майонез домашній - покроковий рецепт, фото 1 Майонез домашній 15 1 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Хаш з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Хаш з яловичини 85 4 3 з 5 - детальніше -
Вермішель з оливками - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель з оливками 20 3 1 з 5 - детальніше -
Салат «Шуба» з яблуком - покроковий рецепт, фото 1 Салат «Шуба» з яблуком 40 4 3 з 5 - детальніше -