Укр
Рус
Сир Другі страви Французька кухня

Смажений сир в панірувальних сухарях

( 4.4286 4 57 7 оцінок)

648 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Смажений сир в панірувальних сухарях - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смажений сир в панірувальних сухарях - смачне доповнення до багатьох страв, в тому числі десертів. У рецепті розповідається, як посмажити камамбер в яйцях, сухарях і солодкому печиві. Це прекрасний перекус, який ефектно виглядає і тому підійде навіть для святкового столу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажений сир в панірувальних сухарях" (на 100 грам)

  • Білки7.8 гр.
  • Жири50 гр.
  • Вуглеводи19.8 гр.
  • Калорії564 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Камамбер наріжте шматочками однакового розміру.

Крок - 1
02

Печиво покришіть руками, загорніть в поліетиленовий пакет і пройдіться зверху качалкою, щоб шматочки подрібнилися до стану дрібної крихти. Ми використовуємо печиво «Марія», але також підійде «Наполеон» або будь-яке інше галетне.

Крок - 2
03

Пересипте подрібнене печиво в миску для змішування, додайте панірувальні сухарі і ретельно перемішайте.

Крок - 3
04

Яйця вбийте в миску, злегка присоліть і збийте виделкою до однорідності.

Крок - 4
05

Кожен шматочок сиру занурюйте спочатку у збиті яйця. Потім відправляйте в печиво з сухарями. Обвалюйте ретельно.

Крок - 5
06

Виконайте те ж саме ще раз (повинна вийти подвійна паніровка), а потім перекладіть шматочки на чисту тарілку.

Крок - 6
07

Налийте в сотейник рослинну олію для фритюру і включіть вогонь. Розігрійте масло до температури 160-180 градусів і відправте запанірований сир смажитися.

Крок - 7
08

Смажте шматочки, поки панірування не набуде темно-золотий відтінок. Перевертайте сир під час обсмажування, щоб він зарум'янився рівномірно.

Крок - 8
09

Готові шматочки перекладайте на паперовий рушник, щоб він ввібрав зайвий жир. Подавайте смажений сир в панірувальних сухарях і печиві з солодким джемом або варенням (у нас чорничне). Це дуже смачно. Впевнені, вам сподобається. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат Секрет молодості - покроковий рецепт, фото 1 Салат Секрет молодості 30 3 2 з 5 - детальніше -
Нісуаз з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Нісуаз з тунцем 45 5 3 з 5 - детальніше -
Юшка з товстолобика - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з товстолобика 65 5 3 з 5 - детальніше -