Смажений сир в панірувальних сухарях - смачне доповнення до багатьох страв, в тому числі десертів. У рецепті розповідається, як посмажити камамбер в яйцях, сухарях і солодкому печиві. Це прекрасний перекус, який ефектно виглядає і тому підійде навіть для святкового столу.
Камамбер наріжте шматочками однакового розміру.
Печиво покришіть руками, загорніть в поліетиленовий пакет і пройдіться зверху качалкою, щоб шматочки подрібнилися до стану дрібної крихти. Ми використовуємо печиво «Марія», але також підійде «Наполеон» або будь-яке інше галетне.
Пересипте подрібнене печиво в миску для змішування, додайте панірувальні сухарі і ретельно перемішайте.
Яйця вбийте в миску, злегка присоліть і збийте виделкою до однорідності.
Кожен шматочок сиру занурюйте спочатку у збиті яйця. Потім відправляйте в печиво з сухарями. Обвалюйте ретельно.
Виконайте те ж саме ще раз (повинна вийти подвійна паніровка), а потім перекладіть шматочки на чисту тарілку.
Налийте в сотейник рослинну олію для фритюру і включіть вогонь. Розігрійте масло до температури 160-180 градусів і відправте запанірований сир смажитися.
Смажте шматочки, поки панірування не набуде темно-золотий відтінок. Перевертайте сир під час обсмажування, щоб він зарум'янився рівномірно.
Готові шматочки перекладайте на паперовий рушник, щоб він ввібрав зайвий жир. Подавайте смажений сир в панірувальних сухарях і печиві з солодким джемом або варенням (у нас чорничне). Це дуже смачно. Впевнені, вам сподобається. Смачного!
Випадкові рецепти