Укр
Рус
Каші Другі страви Китайська кухня

Смажений рис з м’ясом

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

575 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Смажений рис з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Цей рецепт смаженого рису з м'ясом займає 15 хвилин. Це дуже смачно, і всім такий рис точно сподобається, без сумніву. Його легко приготувати на вечерю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажений рис з м’ясом" (на 100 грам)

  • Білки6.9 гр.
  • Жири9.3 гр.
  • Вуглеводи30.3 гр.
  • Калорії237 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курку наріжте невеликими шматочками. Змішайте її з невеликою кількістю кукурудзяного крохмалю, соєвого соусу, оливкового або рослинного масла і дрібкою харчової соди. Відкладіть м'ясо маринуватися на 30 хвилин.

Крок - 1
02

Розбийте в миску курячі яйця. Збийте їх добре за допомогою вінчика.

Крок - 2
03

Нагрійте на сильному вогні сковорідку (вок) або сотейник. Додайте в неї досить багато рослинної олії. Перемішайте, щоб дно було добре вкрите. Зачекайте, поки не піде дим, потім влийте в сковорідку раніше збите яйце. Щоб воно стало пухнастим, буде потрібно близько 30-50 секунд. Розбийте його на дрібні шматочки і відкладіть в сторону.

Крок - 3
04

Додайте ще масла в ту ж сковороду. Розігрійте і додайте замариновану курку. Обсмажте м'ясо близько 1-2 хвилин. Потім відсуньте його в сторону, щоб залишилося місце для овочів.

Крок - 4
05

Далі додайте всі овочі: заздалегідь очищений від лушпиння і подрібнений часник, дрібно нарізана червона цибуля, трохи зеленого горошку і нарізану кубиками моркву. Смажте все, помішуючи, протягом 2-3 хвилин.

Крок - 5
06

Коли цибуля стане майже прозорою, посоліть все за смаком. Добре перемішайте. Перекладіть вміст сковороди в миску і відставте в сторону.

Крок - 6
07

Далі відваріть рис. Охолодіть його і розпушіть руками. Увімкніть газ на максимальну потужність, нагрійте знову сковорідку приблизно 15 секунд. Потім додайте в неї рослинне масло. Відразу після цього додайте рис. Використовуючи лопатку, перемішайте, щоб розбити великі шматки.

Крок - 7
08

Смажте рис, помішуючи, близько 3-5 хвилин. Потім додайте в сковорідку трохи світлого соєвого соусу і трохи більше темного соєвого соусу. Тепер потрібно ретельно все перемішати. Зробіть це швидко. Оскільки сковорідка вже була гарячою, рідина швидко випарується, і вам ніколи не вдасться перемішати все рівномірно.

Крок - 8
09

Як тільки не буде видно білого рису, додайте в сковорідку всі раніше підготовлені інгредієнти - овочі, м'ясо і яйце. Змішайте все разом. Дайте вмісту протомитися приблизно 2 хвилини, щоб інгредієнти розчинилися одне в одному. У смажений рис з м'ясом додайте зелену цибулю прямо перед подачею на стіл.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт Рижик - покроковий рецепт, фото 1 Торт Рижик 120 7 3 з 5 - детальніше -
Люля кебаб з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Люля кебаб з яловичини 35 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Паелья з куркою та креветками - покроковий рецепт, фото 1 Паелья з куркою та креветками 85 6 3 з 5 - детальніше -
Локшина вок з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Локшина вок з куркою 50 5 3 з 5 - детальніше -
Салат олів’є з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Салат олів’є з м’ясом 40 5 3 з 5 - детальніше -
Свинина з локшиною по-тайськи - покроковий рецепт, фото 1 Свинина з локшиною по-тайськи 50 3 3 з 5 - детальніше -
?>