Укр
Рус
Каші Другі страви Тайська кухня

Смажений рис по-тайськи з яйцем і овочами

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

775 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Смажений рис по-тайськи з яйцем і овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Тайська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Рецепти тайської кухні, які кухар приготував сьогодні всім, - це смажений рис з трибарвними овочами. Головний інгредієнт - смажений рис. Брокколі, морква, солодка кукурудза, яйця, варений рис, олія та різні приправи. Якщо хтось шукає одну страву або меню, яке легко приготувати, використовуйте трохи інгредієнтів, але отримуйте смачну їжу, яка підійде всім членам сім'ї.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажений рис по-тайськи з яйцем і овочами" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири5.9 гр.
  • Вуглеводи40.1 гр.
  • Калорії240 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Надішліть невелику сковороду на сильний вогонь. Додайте в неї рослинне або оливкове масло. Зачекайте, поки масло нагріється.

Крок - 1
02

Додайте в сковорідку, заздалегідь нарізану капусту брокколі, очищену від шкірки і нашатковану дрібними кубиками моркву і солодку консервовану кукурудзу. Перемішайте лопаткою інгредієнти, поки вони не стануть однорідними і овочі не стануть майже готовими.

Крок - 2
03

Заправте овочі в сковороді устричним соусом. Додайте в сковороду попередньо пропарений білий рис, перемішайте все і обсмажте інгредієнти до гарячого стану.

Крок - 3
04

Обсмажте рис на сковороді, помішуючи, за допомогою лопатки і додайте трохи рослинного або оливкового масла. Після цього зберіть овочі в сковороді в одну сторону, а на іншу розбийте курячі яйця, жовток розімніть, щоб він зламався. Зачекайте, поки яйця майже не приготуються.

Крок - 4
05

Приправте смажений рис в сковороді коричневим цукром і соєвим соусом. Перемішайте інгредієнти. Спробуйте аромат смаженого рису на свій смак і приправте. Вимкніть плиту і викладіть смажений рис по-тайськи з яйцем і овочами на тарілку.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свинина з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Свинина з підливою 55 5 3 з 5 - детальніше -
Імбирне печиво - покроковий рецепт, фото 1 Імбирне печиво 60 4 3 з 5 - детальніше -
Буріто з рисом - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з рисом 40 6 3 з 5 - детальніше -
 Люля кебаб на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Люля кебаб на сковороді 60 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Банановий кекс - покроковий рецепт, фото 1 Банановий кекс 80 4 3 з 5 - детальніше -
Рис з мексиканською сумішшю - покроковий рецепт, фото 1 Рис з мексиканською сумішшю 55 4 3 з 5 - детальніше -
Салат м’ясний - покроковий рецепт, фото 1 Салат м’ясний 55 3 3 з 5 - детальніше -
Пиріг з маком - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з маком 70 4 3 з 5 - детальніше -