Рецепти тайської кухні, які кухар приготував сьогодні всім, - це смажений рис з трибарвними овочами. Головний інгредієнт - смажений рис. Брокколі, морква, солодка кукурудза, яйця, варений рис, олія та різні приправи. Якщо хтось шукає одну страву або меню, яке легко приготувати, використовуйте трохи інгредієнтів, але отримуйте смачну їжу, яка підійде всім членам сім'ї.
Надішліть невелику сковороду на сильний вогонь. Додайте в неї рослинне або оливкове масло. Зачекайте, поки масло нагріється.
Додайте в сковорідку, заздалегідь нарізану капусту брокколі, очищену від шкірки і нашатковану дрібними кубиками моркву і солодку консервовану кукурудзу. Перемішайте лопаткою інгредієнти, поки вони не стануть однорідними і овочі не стануть майже готовими.
Заправте овочі в сковороді устричним соусом. Додайте в сковороду попередньо пропарений білий рис, перемішайте все і обсмажте інгредієнти до гарячого стану.
Обсмажте рис на сковороді, помішуючи, за допомогою лопатки і додайте трохи рослинного або оливкового масла. Після цього зберіть овочі в сковороді в одну сторону, а на іншу розбийте курячі яйця, жовток розімніть, щоб він зламався. Зачекайте, поки яйця майже не приготуються.
Приправте смажений рис в сковороді коричневим цукром і соєвим соусом. Перемішайте інгредієнти. Спробуйте аромат смаженого рису на свій смак і приправте. Вимкніть плиту і викладіть смажений рис по-тайськи з яйцем і овочами на тарілку.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти