Укр
Рус
Маринований солодкий перець Консервування Болгарська кухня

Смажений перець

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

831 - переглядів
40 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Смажений перець - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня, Білоруська кухня, Кухня Данії

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати, Смажити

опис

Смажений перець - швидка і легка закуска і відмінний компонент для салатів і запіканок. Овоч можна готувати не тільки по певному випадку, але і запастися такою стравою на цілий рік.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажений перець" (на 100 грам)

  • Білки1.1 гр.
  • Жири2.8 гр.
  • Вуглеводи10.9 гр.
  • Калорії76 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування страви вибирайте болгарський перець невеликого розміру. Плоди повинні бути щільними і пружними, без видимих ​​пошкоджень. Ретельно вимийте перець під проточною водою, просушіть і покладіть у велику глибоку миску. Збризніть оливковим маслом і перемішайте.

Крок - 1
02

Покладіть перець на розігрітий гриль і обсмажуйте на слабкому або середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку. В цілому на обсмажування має піти 5-6 хвилин. На плодах з'являться легкі сліди від гриля. Якщо немає можливості обсмажити овочі на грилі, можна приготувати їх на плиті на сковороді гриль.

Крок - 2
03

Щоб спростити процес готування, скористайтеся кухонними щипцями. Складіть готовий перець в миску і дайте йому охолонути.

Крок - 3
04

Приготуйте маринад. У зручну глибоку ємність введіть воду, білий оцет, цукор і сіль. Додайте пропущений через прес часник і розмішайте.

Крок - 4
05

Петрушку і кріп ретельно вимийте, просушіть і подрібніть гострим ножем.

Крок - 5
06

Підготуйте банку з щільно закриваючою кришкою. На дно покладіть половину подрібненої свіжої зелені. Заповніть ємність смаженим перцем. Укладайте плоди щільно, щоб не було порожнеч.

Крок - 6
07

Залийте маринадом, зверху покладіть залишену зелень. Закрийте банку кришкою і відправте в холодильник на 24 години. Можна маринувати перець і в мисці, в такому випадку накрийте масу тарілкою меншого діаметру і покладіть зверху прес. Смачні та ароматні закуски готові. Подавайте на стіл до гарнірів і м'ясних страв. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Паштет з індички - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з індички 40 2 3 з 5 - детальніше -
Салат соняшник класичний - покроковий рецепт, фото 1 Салат соняшник класичний 45 4 3 з 5 - детальніше -
Пахлава з волоськими горіхами - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава з волоськими горіхами 50 4 3 з 5 - детальніше -