Укр
Рус
Лаваші Випічка Грузинська кухня

Смажений лаваш з ковбасою і сиром

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

804 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Смажений лаваш з ковбасою і сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня, Вірменська кухня, Східна кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смажений лаваш з ковбасою і сиром - смачна і ситна закуска, яка легко замінює другу страву. З лаваша з ковбасно-сирно-овочевою начинкою виходить своєрідний пиріг, який підійде в якості поживного сніданку або обіднього перекушування. Як швидко приготувати апетитний лаваш з ковбасою і сиром, читайте в нашому рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажений лаваш з ковбасою і сиром" (на 100 грам)

  • Білки7.3 гр.
  • Жири11.7 гр.
  • Вуглеводи18.2 гр.
  • Калорії211 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Овочі ретельно вимийте і висушіть. У помідорів виріжте місце кріплення плодоніжки, а м'якоть подрібніть кубиками і пересипте в миску.

Крок - 1
02

Червоний болгарський перець розріжте навпіл і видаліть хвостик і насіння, а сам перець наріжте кубиками і перекладіть в окрему миску. Такими ж кубиками наріжте варену ковбасу без сала (у нас «Лікарська»).

Крок - 2
03

Прямокутний тонкий лаваш розстеліть на робочій поверхні і змастіть половиною плавленого сиру.

Крок - 3
04

Твердий сир натріть на крупній тертці, розділіть на 3 рівні частини і 1/3 присипте сирним просоченням. Зверху викладіть подрібнені помідори і болгарський перець.

Крок - 4
05

Покрийте овочі зверху нарізаною ковбасою і знову присипте 1/3 твердого сиру.

Крок - 5
06

Другий лаваш змастіть половиною плавленого сиру і покладіть поверх першого (сиром на начинку). Одержаний «сендвіч» відправте в холодильник на 1 годину. Через годину дістаньте страву з холодильника і наріжте однаковими прямокутниками.

Крок - 6
07

У миску розбийте яйця і збийте виделкою до однорідності. В окрему миску насипте панірувальні сухарі. Запаніруйте прямокутники з лаваша спочатку в яйцях, а потім в сухарях.

Крок - 7
08

У антипригарній сковороді розігрійте олію для смаження. Коли вона розжариться, по одному відправляйте туди лаваші і обсмажуйте до рум'яності з обох сторін.

Крок - 8
09

Готові «пиріжки» перекладайте на тарілку і присипте залишеним твердим сиром, а потім подавайте до столу. Смажений лаваш з ковбасою і сиром виходить хрустким зовні і соковитим всередині, з тягучою сирною начинкою. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Рисова каша - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша 30 4 2 з 5 - детальніше -
Плов з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Плов з куркою 60 6 3 з 5 - детальніше -
Крильця - покроковий рецепт, фото 1 Крильця 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Лазанья з морепродуктами - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з морепродуктами 60 6 3 з 5 - детальніше -
Вінегрет з горошком - покроковий рецепт, фото 1 Вінегрет з горошком 45 4 3 з 5 - детальніше -
Макарони з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з тунцем 45 4 3 з 5 - детальніше -