Укр
Рус
Головна страва Другі страви Корейська кухня

Смажений кобяйський карась

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

602 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Смажений кобяйський карась - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Деякі люди побоюються їсти рибу, тому що не знають навколишнього середовища, звідки вона прийшла або розвелася. Проте, карась, як правило, міститься в екологічно чистому середовищі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажений кобяйський карась" (на 100 грам)

  • Білки13.8 гр.
  • Жири4.1 гр.
  • Вуглеводи5 гр.
  • Калорії122 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Характерною рисою карасів є форма їх тіла: високі, короткі, сильно сплощені з боків. У карася довгий спинний плавник, який закінчується на кордоні з хвостовим плавцем. Оскільки він широко відомий як золотий, його тіло жовтувато-коричневого кольору. В середньому виловлена ​​риба становить від 20 до 35 см. Такий карась схожий на повноцінного коропа, але, як і цей, у нього немає вусів. Основна їжа карася - придонна рослинність і маленькі тваринки (личинки мотиля), тому м'ясо цієї риби досить корисне. Викладіть борошно на тарілку. Додайте сіль і чорний мелений перець, потім все змішайте. Обваляйте, заздалегідь випатраний і вимитий карась в суміші борошна.

Крок - 1
02

У досить великій сковороді розігрійте рослинне або оливкове масло. Покладіть в нього підготовлену рибу і обсмажте з двох сторін, перевернувши з боку на бік, до золотистого кольору. Відкладіть обсмаженого карася на час в сторону.

Крок - 2
03

Нагрійте трохи рослинного масла в іншій сковороді. Очистіть від лушпиння цибулю і наріжте її дрібними кубиками. Засипте подрібнену цибулю в сковорідку з гарячим маслом і, помішуючи, підсмажте до розм'якшення овоча.

Крок - 3
04

Додайте в сковорідку до цибулі вершкове масло, заздалегідь вимиті гриби лисички (можна навіть не подрібнювати продукт) і томатну пасту. Ретельно перемішайте все і просмажте кілька хвилин.

Крок - 4
05

Потім засипте в сковороду солодку консервовану кукурудзу. Перемішайте і варіть далі близько 5 хвилин.

Крок - 5
06

Далі приправте вміст сковороди сіллю і чорним меленим перцем. Засипте так само в ємність сушений орегано і пластівці чилі. Перемішайте все і томіть ще близько 1 хвилини. Викладіть підготовлену овочево-грибну масу на красиве блюдо, покладіть поруч смажений кобяйський карась, скибочку свіжого лайма і подавайте до обіднього столу.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Соус Бешамель - покроковий рецепт, фото 1 Соус Бешамель 40 1 2 з 5 - детальніше -
Рецепт грінок з часником - покроковий рецепт, фото 1 Рецепт грінок з часником 35 4 2 з 5 - детальніше -
Смачні цукерки - покроковий рецепт, фото 1 Смачні цукерки 50 3 3 з 5 - детальніше -
?>