Укр
Рус
Маринад для овочів Маринади Італійська кухня

Смажений гарбуз з часником

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

752 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Смажений гарбуз з часником - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Якщо у вас є гарбуз і ви не знаєте що з ним робити, приготуйте смажений гарбуз з часником. Додавши яйця і базилік ви отримаєте відмінну самостійну страву. Її також можна використовувати як гарнір.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажений гарбуз з часником" (на 100 грам)

  • Білки2.9 гр.
  • Жири8.4 гр.
  • Вуглеводи5.9 гр.
  • Калорії112 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Основним інгредієнтом цієї страви є гарбуз. Це універсальний овоч, який практично не має протипоказань. М'якоть гарбуза смачна, поживна і корисна. Ретельно помийте гарбуз під проточною водою і протріть рушником. Розріжте на дві, а якщо овоч великий, то на чотири частини. Ложкою видаліть насіння і волокна, які їх покривають. Для цієї страви чистити гарбуз від шкірки не обов'язково. Наріжте овоч на сегменти шириною до 4 см, а потім пластинками не ширше 1 см.

Крок - 1
02

Якщо у вашому господарстві є сковорода вок, використовуйте її. Якщо немає, то дістаньте звичайну глибоку сковорідку. Поставте її на вогонь і налийте невелику кількість рослинної олії. Візьміть головку часнику і відокремте необхідну кількість зубів. Очистіть їх від лушпиння. На кухонній дошці дрібно наріжте. Подрібнений часник киньте в розігріте масло. Перемішуючи, підсмажте часник, поки він не стане золотистим.

Крок - 2
03

У сковорідку з підсмаженим часником киньте шматочки гарбуза і швидко перемішайте. Додайте стільки води, щоб гарбуз наполовину занурився в воду. Також додайте необхідну кількість соєвого соусу, цукор і білий мелений перець за смаком. Готуйте, періодично помішуючи, поки шматочки гарбуза не перестануть бути твердими.

Крок - 3
04

В середину сковорідки з шматочками гарбуза киньте курячі яйця. Злегка збовтайте їх за допомогою лопатки. Коли яйця майже повністю згорнуться, перемішайте кілька разів, щоб яйця і гарбуз ретельно перемішалися.

Крок - 4
05

Вимкніть вогонь під сковорідкою, додайте до гарбуза вимиті і висушені листя базиліка. Перемішайте і залиште на деякий час, щоб він зів'яв.     Подавайте смажений гарбуз з часником з рисом або як гарнір до вечері. Смачного!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Соус Бешамель - покроковий рецепт, фото 1 Соус Бешамель 40 1 2 з 5 - детальніше -
Мигдальне печиво за ДСТУ - покроковий рецепт, фото 1 Мигдальне печиво за ДСТУ 50 3 3 з 5 - детальніше -
Дієтична окрошка - покроковий рецепт, фото 1 Дієтична окрошка 45 6 3 з 5 - детальніше -
Великодній куліч - покроковий рецепт, фото 1 Великодній куліч 140 1 3 з 5 - детальніше -