Укр
Рус
Сирні палички Закуски Бразильська кухня

Смажені сирні палички

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

675 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Смажені сирні палички - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Бразильська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Якщо вам подобаються сирні палички з моцарелою, то вам сподобається цей колумбійський варіант, який венесуельці також називають «текеньос». Зазвичай їх готують з сиром для смаження або з яким-небудь твердим сиром, потім їх обертають тонкою смужкою смачного «маслянистого» тіста і, нарешті, обсмажують в олії.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажені сирні палички" (на 100 грам)

  • Білки11 гр.
  • Жири31.2 гр.
  • Вуглеводи22.4 гр.
  • Калорії422 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, для початку, у великій мисці добре перемішайте просіяне борошно, розпушувач для тіста, цукор і сіль.

Крок - 1
02

Потім додайте до сипучих інгредієнтів куряче яйце, вершкове масло і трохи теплої води. Перемішайте все дерев'яною ложкою або лопаткою, а потім почніть місити руками. Якщо ви бачите, що тісто все ще дуже сухе, додайте ще одну столову ложку води.

Крок - 2
03

Продовжуйте місити на плоскій поверхні, поки мука добре не змішається, а тісто не стане гладким. Сформуйте з тіста кулю і помістіть її в ємність, де ви змішали всі інгредієнти. Накрийте його поліетиленовою плівкою або кухонним рушником і залиште при кімнатній температурі приблизно на 30 хвилин.

Крок - 3
04

Розкачайте тісто качалкою на посипаній борошном плоскій поверхні до тих пір, поки його товщина не перетвориться в прямокутник розміром приблизно (25 x 33 см) товщиною близько (0,65 см).

Крок - 4
05

Потім наріжте тісто ножем на смужки розміром приблизно (2 см) в ширину. Їх повинно вийти близько 10-12 смужок з тіста. Поверніть кожну смужку ще раз, щоб вона стала дуже тонкою, і розтягніть її приблизно до (46 см) в довжину.

Крок - 5
06

Потім оберніть кожну сирну паличку однієї зі смужок з тіста, починаючи з одного кінця і закінчуючи іншим. Стисніть тісто з кожного кінця, щоб запечатати його, і притисніть краю, щоб вони були добре скріплені.

Крок - 6
07

Нагрійте рослинну олію (її повинно бути достатньо багато) у великій сковороді або сотейнику на середньому вогні, а потім покладіть в неї і обсмажте сирні палички приблизно по 3-4 хвилини або до золотистого кольору з кожного боку. Час від часу перевертайте їх, щоб надати апетитний вигляд.

Крок - 7
08

Вийміть смажені сирні палички з масла і викладіть на промокальний папір. Подавайте закуску негайно з улюбленим соусом або навіть холодним пивом.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Різотто з мідіями і креветками - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з мідіями і креветками 65 6 3 з 5 - детальніше -
Том ям в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Том ям в мультиварці 50 4 3 з 5 - детальніше -
Плюшка з готового тіста - покроковий рецепт, фото 1 Плюшка з готового тіста 55 3 3 з 5 - детальніше -
Гуакамоле з часником - покроковий рецепт, фото 1 Гуакамоле з часником 45 1 2 з 5 - детальніше -
?>