Укр
Рус
Макарони Другі страви Італійська кухня

Смажені макарони з сиром

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

806 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Смажені макарони з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смажені макарони з сиром - страва, яка поміняє ваші погляди на звичну їжу. Здивуйте близьких, приготувавши смачні та оригінальні макаронні кульки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажені макарони з сиром" (на 100 грам)

  • Білки13.2 гр.
  • Жири17.3 гр.
  • Вуглеводи27.2 гр.
  • Калорії325 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Поставте на сильний вогонь каструлю з водою. Після закипання посоліть, всипте макарони і зменшіть вогонь. Варіть, дотримуючись інструкції, зазначеної на упаковці. Готові макаронні вироби відкиньте на друшляк, промийте холодною водою і дайте стекти зайвій рідині.

Крок - 1
02

У розігрітій на повільному вогні сковороді розтопіть вершкове масло. Всипте борошно, переміксуйте і готуйте протягом хвилини. Влийте молоко і додайте натертий на дрібній тертці сир Чеддер і Гауда. Можна замінити Гауду сиром Моцарелла. Перемішайте до однорідного стану і всипте часниковий порошок, чорний мелений перець і сіль.

Крок - 2
03

Знову переміксуйте. Коли сир повністю розплавиться, зніміть суміш з вогню і влийте в каструлю з макаронами. Перемішайте і перекладіть в глибоку ємність. Накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на 2 години.

Крок - 3
04

Після закінчення зазначеного часу дістаньте охолоджену масу і сформуйте з неї кульки середнього розміру. Викладіть їх на піднос застелений пергаментним папером і надішліть в морозильну камеру на ніч.

Крок - 4
05

Для приготування панірування в невелику миску вбийте яйце і додайте молоко. Переміксуйте до однорідності. Опустіть в яєчну суміш макаронні кульки, після чого обваляйте в панірувальних сухарях. Надішліть страву в морозильну камеру. Зберігати напівфабрикати можна до 2 місяців.

Крок - 5
06

У глибоку сковороду або каструлю налийте олію. У розігріту жаровню опустіть кульки. Обсмажте до золотисто-коричневого кольору з обох сторін. 77 Викладіть на паперовий рушник. Подавайте смажені макарони з томатним соусом, прикрасивши тертим сиром і свіжою зеленню. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Домашня ковбаса - покроковий рецепт, фото 1 Домашня ковбаса 150 7 2 з 5 - детальніше -
Швидке тісто для пирога - покроковий рецепт, фото 1 Швидке тісто для пирога 60 1 2 з 5 - детальніше -
Печиво через м’ясорубку - покроковий рецепт, фото 1 Печиво через м’ясорубку 60 5 4 з 5 - детальніше -
Кексики Капкейкі - покроковий рецепт, фото 1 Кексики Капкейкі 40 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Юшка з консерви - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з консерви 60 5 3 з 5 - детальніше -
Буженина в рукаві - покроковий рецепт, фото 1 Буженина в рукаві 120 4 3 з 5 - детальніше -
Суп пюре з цибулі - покроковий рецепт, фото 1 Суп пюре з цибулі 50 5 3 з 5 - детальніше -
Оладки з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Оладки з гарбуза 45 3 3 з 5 - детальніше -