Смажені макарони з сиром - страва, яка поміняє ваші погляди на звичну їжу. Здивуйте близьких, приготувавши смачні та оригінальні макаронні кульки.
Поставте на сильний вогонь каструлю з водою. Після закипання посоліть, всипте макарони і зменшіть вогонь. Варіть, дотримуючись інструкції, зазначеної на упаковці. Готові макаронні вироби відкиньте на друшляк, промийте холодною водою і дайте стекти зайвій рідині.
У розігрітій на повільному вогні сковороді розтопіть вершкове масло. Всипте борошно, переміксуйте і готуйте протягом хвилини. Влийте молоко і додайте натертий на дрібній тертці сир Чеддер і Гауда. Можна замінити Гауду сиром Моцарелла. Перемішайте до однорідного стану і всипте часниковий порошок, чорний мелений перець і сіль.
Знову переміксуйте. Коли сир повністю розплавиться, зніміть суміш з вогню і влийте в каструлю з макаронами. Перемішайте і перекладіть в глибоку ємність. Накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на 2 години.
Після закінчення зазначеного часу дістаньте охолоджену масу і сформуйте з неї кульки середнього розміру. Викладіть їх на піднос застелений пергаментним папером і надішліть в морозильну камеру на ніч.
Для приготування панірування в невелику миску вбийте яйце і додайте молоко. Переміксуйте до однорідності. Опустіть в яєчну суміш макаронні кульки, після чого обваляйте в панірувальних сухарях. Надішліть страву в морозильну камеру. Зберігати напівфабрикати можна до 2 місяців.
У глибоку сковороду або каструлю налийте олію. У розігріту жаровню опустіть кульки. Обсмажте до золотисто-коричневого кольору з обох сторін. 77 Викладіть на паперовий рушник. Подавайте смажені макарони з томатним соусом, прикрасивши тертим сиром і свіжою зеленню. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти