Укр
Рус
Сердечка Другі страви Українська кухня

Смажені курячі сердечка

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

702 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Смажені курячі сердечка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смажені курячі сердечка - проста в приготуванні, але ніжна і апетитна страва, яка підійде і для повсякденного, і для святкового столу. У рецепті розповідається, як всього за 30 хвилин смачно посмажити курячі сердечка для ситної сімейної вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажені курячі сердечка" (на 100 грам)

  • Білки9.4 гр.
  • Жири13.9 гр.
  • Вуглеводи2.3 гр.
  • Калорії179 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками.

Крок - 1
02

Розігрійте в сковороді рослинне масло і на середньому вогні обсмажте на ньому нарізану цибулю до прозорості і легкого зарум'янювання. Це займе приблизно 2 хвилини.

Крок - 2
03

Зубчики часнику очистіть від лушпиння і наріжте тонкими слайсами. Надішліть подрібнений часник на сковороду з цибулею, перемішайте і смажте ще близько 1 хвилини.

Крок - 3
04

Курячі сердечка ретельно вимийте і висушіть. Додайте їх до інших інгредієнтів, всипте подрібнений чорний перець, коріандр і сіль і перемішайте, щоб спеції рівномірно розподілилися між сердечками.

Крок - 4
05

Влийте воду, ще раз перемішайте, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте сердечка на середньому вогні 20 хвилин. Свіжу кінзу вимийте, просушіть і дрібно поріжте ножем.

Крок - 5
06

В кінці приготування додайте на сковороду вершкове масло і перемішайте для рівномірного розподілу. Всипте подрібнену кінзу і знову перемішайте.

Крок - 6
07

Зніміть смажені курячі сердечка з плити, трохи остудіть, прикрасьте зернами граната і подавайте на стіл. Страва готується легко і швидко, а виходить дуже смачною і поживною. За бажанням супроводьте подачу свіжими овочами, відварною або смаженою картоплею, рисом або макаронами. Ці продукти відмінно поєднуються з смаженими курячими сердечками. Смачного

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Форшмак з морквою - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак з морквою 65 6 3 з 5 - детальніше -
Суп том ям з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Суп том ям з креветками 60 6 3 з 5 - детальніше -
Тілапія під овочевою шубою - покроковий рецепт, фото 1 Тілапія під овочевою шубою 60 4 3 з 5 - детальніше -