Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Смажені курячі ніжки

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

744 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Смажені курячі ніжки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Смажені курячі ніжки подобаються практично всім. Пропонуємо один з кращих рецептів їх приготування. Курка виходить дивно ніжною, соковитою і ароматною. Це універсальна страва, яка підійде і дорослим, і дітям. Порадуйте сім'ю чудесним обідом або вечерею!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажені курячі ніжки" (на 100 грам)

  • Білки10.5 гр.
  • Жири12.9 гр.
  • Вуглеводи3.6 гр.
  • Калорії174 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курячі ніжки вимийте і висушіть паперовими рушниками. Приправте курку сіллю і куркумою, перемішайте інгредієнти для рівномірного розподілу і поки відставте.

Крок - 1
02

Червону цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками. Зубчики часнику очистіть від лушпиння і дрібно порыжте ножем.

Крок - 2
03

Розігрійте на сковороді рослинне масло, додайте пластівці перцю чилі і злегка підсмажте.

Крок - 3
04

Надішліть на сковороду подрібнені цибулю і часник і добре перемішайте. Коли вони дадуть апетитний аромат, додайте замариновані в солі і куркумі курячі ніжки.

Крок - 4
05

Перемішайте інгредієнти, накрийте сковорідку кришкою і смажте на повільному вогні близько 10 хвилин. Зніміть кришку, поверніть курку іншою стороною і приправте меленими імбиром, корицею і кумином (зірой).

Крок - 5
06

Перемішайте вміст сковороди, знову накрийте кришкою і смажте ще 10 хвилин. Помідори вимийте, просушіть і наріжте невеликими шматочками. Надішліть подрібнені помідори на сковороду до інших інгредієнтів і перемішайте.

Крок - 6
07

Приправте смажені курячі ніжки солодкою паприкою, накрийте кришкою і томіть до готовності, час від часу помішуючи, щоб продукти готувалися рівномірно. В цілому курка повинна томитися на повільному вогні близько 1 години.

Крок - 7
08

Шпинат вимийте, поріжте ножем і додайте в страву в кінці приготування. Посоліть і поперчіть за смаком, ще раз добре перемішайте інгредієнти і вимкніть вогонь.

Крок - 8
09

Викладіть смажені курячі ніжки на блюдо сервіровки і подавайте на стіл гарячими. Вони дуже м'які, соковиті і ароматні. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рогалики з повидлом - покроковий рецепт, фото 1 Рогалики з повидлом 40 4 3 з 5 - детальніше -
Домашні млинці - покроковий рецепт, фото 1 Домашні млинці 50 3 3 з 5 - детальніше -
Чіабатта з беконом - покроковий рецепт, фото 1 Чіабатта з беконом 20 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Оселедець в сметанному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець в сметанному соусі 35 1 2 з 5 - детальніше -
Бурякові котлети - покроковий рецепт, фото 1 Бурякові котлети 35 3 3 з 5 - детальніше -